Αυτη είναι η σημαια σου, χρυσαυγιτη (με και χωρις "πλυντηριο")

Ο ναζί Κασιδιάρης "ξεπλένεται" στην παρέλαση στη Θεσσαλονίκη - Oι ναζί της Χρυσής Αυγής στη Σαντορίνη προσπαθούν να σταματήσουν την παρέλαση επειδή σημαιοφόρος ήταν "μαθήτρια από την αλβανία".
Δύο γεγονότα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου: 
  • Ο ναζί Κασιδιάρης κορδώνεται στην παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και κάνει δηλώσεις, οι οποίες ευπρόσδεκτα καλύπτονται. Κάτω από το σακάκι έχει τη σβάστικα στο μπράτσο.
  • Στη Σαντορίνη οι ναζί της Χρυσής Αυγής προσπαθούν να σταματήσουν την παρέλαση επειδήσημαιοφόρος ήταν «μαθήτρια από την αλβανία» (εάν το α της Αλβανίας δεν είναι κεφαλαίο λόγω αγραμματοσύνης ή …επιλογής θα σας γελάσουμε).
Οι ναζί εμφανίζουν το θέμα ως «αποκλειστικό» στην ιστοσελίδα τους και υποστηρίζουν πως «η  νεολαία της Χρυσής Αυγής στην Σαντορίνη μαζί με κατοίκους του νησιού» διαμαρτυρήθηκαν «για την προσβολή του Εθνικού Συμβόλου, τονίζοντας πως δεν θα επιτρέψουν τέτοια ανθελληνικά φαινόμενα στο νησί».
Στο ίδιο εμετικό δημοσίευμα ισχυρίζονται πως οι …πολίτες «είπαν χαρακτηριστικά «Έλληνες έδωσαν το αίμα τους για αυτήν την Σημαία και Έλληνες πρέπει να την κρατάνε ψηλά!»».
Στις φωτογραφίες φαίνεται ποια σημαία προσκυνάνε οι χρυσαυγίτες, ποιο σύμβολο κάνουν τατουάζ στο δέρμα τους και με ποια πατρίδα ήταν όταν  «Έλληνες έδωσαν το αίμα τους» απέναντι στους πολιτικούς τους προγόνους, τους ναζί.
Αυτή είναι η σημαία σου, χρυσαυγίτη (με και χωρίς «πλυντήριο»), ό,τι και να κάνεις, όσο και να σε «ξεπλένουν» (από την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Ρω!).

Γεράσιμος Χολέβας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις