Αυγιανη!

Αυγιανή κάθε μέρα όλο και πιο αισχρή! Τόσο αισχρή που μπροστά της ωχριά και η Αυριανή! Αυγιανή βγαλμένη από τις πιο μαύρες και ταυτόχρονα βρώμικες σελίδες της Ελληνικής ιστορίας!
Έγραψε λοιπόν η Αυγιανή στις 24/10 στην τελευταία σελίδα: «Το επίσημο κράτος τους έστειλε εδώ, στη Μακρόνησο, για να τους αναμορφώσει όχι με πειθώ, με παραδείγματα, με συζήτηση, με αλλαγή ιδεών, αλλά έβαλε τα μαύρα σκυλιά, τους παππούδες και πατεράδες των σημερινών χρυσαυγιτών και τους κατέσχισαν, τους βασάνισαν μέρα και νύχτα με διάφορες εφευρέσεις βασανιστηρίων μέχρι θανάτου». Πλήρης αλλοίωση – αθώωση των ταξικών χαρακτηριστικών του αστικού κράτους και των μηχανισμών του.
Δηλαδή τι ζητά η Αυγιανή και της πλάκας οι Αριστεροί;! Ζητούν η καταστολή εντός του αστικού κράτους, να μετατραπεί σε πειθώ, συζήτηση, παραδείγματα, νουθεσίες!
ΑΙΣΧΟΣ! Τραγικοί και ξανά τραγικοί και φοβεροί και βρωμεροί όσο δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί! Η Αυγιανή που μας καλούσε να ξεχάσουμε τα μνημόνια τώρα στηρίζει παλιά και νέα βαρβαρότερα μνημόνια, ξεπλένει τον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό, ξεπλένει την ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Κορέα και κατακρίνει το σύστημα γιατί δεν νουθετούσε τους δεσμώτες της Μακρονήσου αντί να τους βασανίζει και να τους δολοφονεί!
Ε βέβαια! Κρίμα που η Αυγιανή και της πλάκας οι Αριστεροί δεν υπήρχαν τότε για να κάνουν την βρομοδουλειά του συστήματος κοροϊδεύοντας, εξαπατώντας, απογοητεύοντας, φοβίζοντας τον λαό χωρίς να χρειαστεί να τον βασανίζουν και να τον δολοφονούν! Κρίμα που δεν ήταν τότε η Αυγιανή να τάζει σοσιαλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο και να βυθίζει τον λαό στην μεγαλύτερη καπιταλιστική βαρβαρότητα! Κρίμα που δεν ήταν τότε η Αυγιανή για να δώσει μαθήματα για το πώς χειραγωγείται ένας λαός με στημένα δημοψηφίσματα κι όχι με βασανισμούς και δολοφονίες!
Η Αυγιανή με αυτές τις βρωμιές δεν απευθύνεται μόνο στον λαό! Απευθύνεται και στ’ αφεντικά της, απευθύνεται στους πλουτοκράτες και τους φωνάζει ότι οι καλύτεροι υπηρέτες του συστήματος είναι οι «αριστεροί» που καταφέρνουν να κάνουν την δουλειά των αφεντικών χωρίς ακρότητες παρά μόνο με βρωμιές και απάτες! Η Αυγιανή φωνάζει στ’ αφεντικά ότι αυτή είναι η καλύτερη εταίρα του συστήματος!
Η Αυγιανή επιδίδεται σ’ έναν ιδιότυπο διαγωνισμό με τον αρχηγό της για το ποιος από τους δυο θα πάρει τον τίτλο του καλύτερου στριπτιζέζ αφού δεν αφήνουν αφεντικό για αφεντικό και ιμπεριαλιστή για ιμπεριαλιστή που να μην ξεβρακώνονται μπροστά του! Ανάξιος ο μισθός της στριπτιτζούς Αυγιανής και του στριπτιζέρ αρχηγού της! Σίγουρα πρέπει να πάρουν πολλά παραπάνω για την ευκολία με την οποία ξεβρακώνονται τρεις την ώρα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις