Οι Συριζαίοι διώκουν το ΚΚΕ για τους αγώνες ενάντια στους πλειστηριασμούς!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να στείλει τους κομμουνιστές στην εξορία! Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να ξανανοίξει την Μακρόνησο και την Γιούρα! Ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος περιφερόταν κατηγορώντας το ΚΚΕ που δεν συνεργάζεται μαζί του για να κυβερνήσουν «κάλεσε» τον γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής της Πρέβεζας του ΚΚΕ και άλλο ένα στέλεχος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ στο αστυνομικό τμήμα την Πέμπτη 23 Μάρτη, εξαιτίας ανακοίνωσης – καλέσματος της Τομεακής Επιτροπής σε ομιλία – παρουσίαση για τις Θέσεις του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΕ για αγωνιστική δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς Α΄ κατοικίας.
Οι αθεόφοβοι – θεομπαίχτες Συριζαίοι που δεν θα άφηναν κανένα σπίτι να πέσει στα χέρια τραπεζίτη «κάλεσαν» το ΚΚΕ στο αστυνομικό τμήμα εξαιτίας της αγωνιστικής του δράσης ενάντια στους πλειστηριασμούς! Οι Συριζαίοι που θα έσωζαν τον λαό από τα βάσανά του κομίζοντας την ελπίδα, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο τολμώντας να «καλέσουν» το ΚΚΕ σε απολογία για την αγωνιστική του δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς!
Την ίδια μέρα που ανακοινωνόταν ότι το πολύκροτο «σκάνδαλο του Βατοπεδίου» δεν ήταν τελικά σκάνδαλο και στο δια ταύτα ίσως θα έπρεπε να αποζημιωθούν και να αγιοποιηθούν όσοι αδίκως κατηγορήθηκαν γι’ αυτό, την ίδια ημέρα τα στελέχη του ΚΚΕ σέρνονταν στα αστυνομικά τμήματα για να απολογηθούν για το κάλεσμα αγωνιστικής απάντησης στις απόπειρες πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από τους Συριζαίους!
Οι Συριζαίοι για κάποιο λόγο έχασαν τον έλεγχο, τολμώντας να παραστήσουν τους καμπόσους στο ΚΚΕ, τολμώντας να απειλήσουν το ΚΚΕ για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας! Οι κομμουνιστές θα υπερασπίσουν την λαϊκή κατοικία, ότι και να κάνουν οι Συριζαίοι!
Οι Συριζαίοι λίγες ημέρες πριν πάνε να «τιμήσουν» τον Μπελογιάννη (τρίζουν τα κόκαλα του Μπελογιάννη), αποφάσισαν να απειλήσουν τους πολιτικούς απογόνους του για τη δράση τους ενάντια στο βασανισμό του λαού! Φαίνεται οι Συριζαίοι δεν άκουσαν μήτε και πήραν ποτέ τους χαμπάρι ότι «ούτε σε εξορίες, ούτε σε φυλακές, ποτέ τους δε λυγίσανε οι κομμουνιστές»!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις