Συγχαρητηρια δεχθηκε ο Τσιπρας για το αιματοκυλισμα της Κορεας!

Ο κατήφορος των Συριζαίων φαίνεται ότι είναι ένα βαρέλι δίχως πάτο! Μετά το πολιτικό στριπτίζ που έκαναν μπροστά στον Τραμπ και τους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές, προχώρησαν σε κάτι ακόμα πιο ελεεινό και τρισάθλιο!
Ο Τσίπρας δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Νοτιοκορεάτη πρωθυπουργού για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη στρατιωτική ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Κορέα, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, από το 1950 έως το 1953, που αιματοκύλισε τον κορεατικό λαό, οδήγησε στο διαμελισμό της χώρας και είχε ως αποτέλεσμα πάνω από 180 Έλληνες νεκρούς και 600 τραυματίες! Ο Τσίπρας δέχθηκε με χαρά τις ευχαριστίες του Νοτιοκορεάτη πρωθυπουργού για τον σφαγιασμό των Κορεατών από τους ιμπεριαλιστές! Ο Τσίπρας δέχθηκε με χαρά τις ευχαριστίες του Νοτιοκορεάτη πρωθυπουργού εκ μέρους των Ελληνικών φασιστικών μετεμφυλιακών κυβερνήσεων που βασάνισαν και εκτέλεσαν χιλιάδες κομμουνιστές, που έστησαν στον τοίχο, μεταξύ των άλλων, τον άνθρωπο με το γαρύφαλλο!
Μία ημέρα πριν τις ευχαριστίες που δέχθηκε ο Τσίπρας από τον Νοτιοκορεάτη πρωθυπουργό για την ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Κορέα, οι Συριζαίοι είχαν μολύνει την Μακρόνησο μεταβαίνοντας εκεί για να αποτίσουν φόρο τιμής στους νεκρούς κομμουνιστές! Οι τύποι που δέχθηκαν τις ευχαριστίες του Αμερικανού τοποτηρητή στην Κορεατική χερσόνησο για την συμμετοχή στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Κορέα, οι τύποι αυτοί μία ημέρα πριν απέτιαν φόρο τιμής στους Μακρονησιώτες! Το μόνο που δεν ακούσαμε από αυτούς τους απίστευτους απατεώνες είναι ότι και οι Μακρονησιώτες συμφωνούσαν με την ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Κορέα!
Το πολιτικό στριπτίζ μπροστά στον Τραμπ και το ξεβράκωμα μπροστά στον Νοτιοκορεάτη πρωθυπουργό είναι αρκετά για να βαφτίσουν μία κυβέρνηση όχι απλά αντιδραστική αλλά φασιστική! Αυτοί που κυβερνάνε δεν είναι τελικά απλά πολιτικοί απατεώνες! Είναι επικίνδυνοι φασίστες που προσπαθούν να νομιμοποιήσουν το ένα μετά το άλλο όλα τα εγκλήματα του ιμπεριαλισμού, ώστε να μπλέξουν την χώρα εύκολα στα νέα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα που ετοιμάζονται να την μπλέξουν!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις