Για τους ναζιστες της Χρυσης Αυγης και την τελετη αφιξης των λειψανων από την Κυπρο

Ηεφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» στο φύλλο 1 Ιούνη 2017, με αφορμή την παρουσία του ναζιστή Κασιδιάρη στην τελετή άφιξης των λειψάνων πεσόντων στην Κύπρο το 1974, δημοσιεύει την απάντηση του ναζιστή, σχετικά με το δικαίωμα που έχει σαν μέλος της επιτροπής Άμυνας της Βουλής να παραβρίσκεται σε εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων. Μάλιστα τη μη πρόσκλησή του τη χαρακτηρίζει αντισυνταγματική.
Ο ναζιστής Κασιδιάρης στέκεται στα τυπικά ζητήματα και σαν γνήσιος «αντισυστημικός» επικαλείται το σύνταγμα. Σκόπιμα θέλει να παρακάμψει και να συσκοτίσει το γεγονός ότι ο ίδιος και η ναζιστική - εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής είναι υποστηρικτές και απολογητές της αμερικανοΝΑΤΟικής χούντας που τόσα δεινά φόρτωσε τον ελληνικό λαό.
Η στρατιωτική δικτατορία με τις ενέργειές της ευθύνεται για την εισβολή και τη διχοτόμηση της Κύπρου και τους χιλιάδες νεκρούς και αγνοούμενους.
Αυτούς λοιπόν τους νεκρούς, που ευθύνεται η στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας σε συνεργασία με τους πραξικοπηματίες της Κύπρου ήρθε να τιμήσει ο ναζιστής Κασιδιάρης.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει μεγάλες ευθύνες για την παρουσία των ναζιστών - εγκληματιών της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Είναι αυτή που πρώτη νομιμοποίησε την παρουσία της Χρυσής Αυγής με την επίσκεψη στο Καστελόριζο. Επίσης είναι μεγάλες οι ευθύνες του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου που αφήνει το πεδίο ελεύθερο και επιτρέπει στους ναζιστές να παραβρίσκονται σε εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων κλείνοντας το μάτι στο ακροδεξιό του ακροατήριο. Με τη στάση του δίνει το δικαίωμα στους ναζιστές να δηλητηριάζουν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων με τα ναζιστικά και ρατσιστικά κηρύγματά τους. Οι ναζιστές εμφανίζονται σαν υπερασπιστές των συμφερόντων του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ επιδιώκουν με όλους τους τρόπους να το στρέφουν ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό με ένταση της καταστολής.
Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έχει κάθε συμφέρον έμπρακτα να απομονώσει με όλους τους τρόπους τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, να τους πετάξει έξω από τις ενώσεις και να αναπτύσσει αγωνιστικούς δεσμούς στο πλάι του αγωνιζόμενου λαού ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που πλήττει όλο το λαό μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις