Γινεται να μας αφησουν οι Συριζαιοι να σωθουμε μονοι μας;!

Γίνεται να μην μας σώσουν άλλο οι Συριζαίοι και το καλόπαιδο ο αρχηγός τους;! Γίνεται να σταματήσουν να μας σώζουν και να σταματήσουν να πανηγυρίζουν για τα σωσίματα που μας κάνουν;! Γίνεται να μας αφήσουν ήσυχους και να πάρουν δρόμο από την ζωή μας;!
Όχι άλλο σώσιμο κατά το όχι άλλο κάρβουνο του Κούρκουλου! Δεν θέλουμε να μας σώσουν άλλο οι Συριζαίοι! Έτσι θα μας έσωζαν και οι προηγούμενοι και οι επόμενοι γι’ αυτό διαλέξαμε τους Συριζαίους για να μας σώσουν διαφορετικά, σκίζοντας τα μνημόνια και καταργώντας όλους τους εφαρμοστικούς μνημονιακούς νόμους με έναν νόμο κι ένα άρθρο! Γίνεται λοιπόν να πάνε στο γέρο διάολο και να μην μας σώσουν άλλο, βασανίζοντάς μας πιο πολύ απ’ όλους τους επίδοξους σωτήρες μας;! Γίνεται να μας λύσουν οι Συριζαίοι και να μας αφήσουν να κατεβούμε από την χειρουργική κλίνη στην οποία μας έχουν δέσει όπως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και μας ακρωτηριάζουν μέχρι του σημείου να μας φέρουν στην κατάσταση του Τζόνυ που πήρε τ’ όπλο του, αλλά πάντα για το καλό μας και την σωτηρία μας;! Γίνεται να πάνε στον αγύριστο οι ψεύτες, οι απατεώνες οι Συριζαίοι;!
Γίνεται οι τυχοδιώκτες, οι οπορτουνιστές, οι τσαρλατάνοι να γυρίσουν τον χρόνο πίσω, στην εποχή που μας κορόιδευαν για να μας διώξουν από τις πορείες και τις διαδηλώσεις και να μας στείλουν στον καναπέ;! Γίνεται να γυρίσουν τον χρόνο πίσω οι ξετσίπωτοι οι Συριζαίοι στην εποχή που παρίσταναν τους επαναστάτες κράζοντας «δεν πληρώνω»;! Γίνεται να γυρίσουν τον χρόνο πίσω στην εποχή που κορόιδεψαν τον κόσμο για να σταματήσει ν’ αγωνίζεται υποσχόμενοι ότι θ’ αλλάξουν τα πάντα μόλις γίνουν κυβέρνηση;! Γίνεται οι απατεώνες οι Συριζαίοι να γυρίσουν τον χρόνο πίσω στην εποχή που έταζαν στον κόσμο να καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ, να αποκαταστήσουν μισθούς και συντάξεις, να επαναφέρουν 13ο και 14ο μισθό και 13η και 14η σύνταξη, να γλιτώσουν από την τράπεζα τα σπίτια του κοσμάκη;! Γίνεται;!
Γίνεται οι τρομοκράτες του λαού οι Συριζαίοι να γυρίσουν πίσω τον χρόνο στην εποχή που έκλεβαν δυνάμεις και ψήφους από τις ταξικές δυνάμεις λέγοντας καταιγιστικά ψέματα και τάζοντας λαγούς με πετραχήλια;! Μπορούν οι εκβιαστές του λαού οι Συριζαίοι να γυρίσουν πίσω τον χρόνο στην εποχή που οι ταξικές δυνάμεις μας καλούσαν να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας και να μην εμπιστευόμαστε τον κάθε επίδοξο Σωτήρα ο οποίος το μόνο που θέλει είναι να μας αποπροσανατολίσει για να εκτονωθεί η ένταση προς όφελος του Καπιταλισμού;! Γίνεται να γυρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον χρόνο πίσω στην εποχή που έτρεχα στις πλατείες με μπύρες, σουβλάκια και τεντζερέδες, αντί να πορεύομαι με τις ταξικές δυνάμεις;! Γίνεται να γυρίσουμε στο παρελθόν για να φτύσω όλα εκείνα τα παρτάλια που έστηναν τραπεζάκια στις πλατείες και διέγραφαν το χρέος το οποίο τώρα αυξάνουν και πληθύνουν;!
Οι Συριζαίοι και να μπορούσαν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω δεν θα τον γύριζαν γιατί ότι έκαναν το έκαναν σε διατεταγμένη υπηρεσία κι όχι από ανάγκη ή αφέλεια! Οι Συριζαίοι ανέλαβαν έχοντας σώας τας φρένας και με πλήρη συνείδηση όλην την βρωμοδουλειά των καπιταλιστών την οποίαν κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει! Οι Συριζαίοι όχι μόνο δεν θα γυρίσουν τον χρόνο πίσω, όχι μόνο θα αρνηθούν να πάνε στον αγύριστο αλλά θα συνεχίσουν πιο βάρβαρα την επίθεσή τους εναντίον μας! Δικό μας χρέος, με τις δικές μας δυνάμεις είναι να τους γυρίσουμε την πλάτη και να σηκωθούμε κρατώντας ο ένας τον άλλον συντασσόμενοι με τις ταξικές δυνάμεις! Δικό μας χρέος είναι να τους στείλουμε κι αυτούς κι όλο το πολιτικό προσωπικό των καπιταλιστών μαζί με τους καπιταλιστές στον βόρβορο της ιστορίας και στα χέρια μας να πάρουμε την εξουσία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις