Δευτερα Παρουσια

Για όποιον είχε αμφιβολίες ή πίστεψε το παραμύθι της κυβέρνησης ότι τα δύσκολα τελείωσαν για το λαό με την απόφαση του Γιούρογκρουπ, ο Δ. Παπαδημούλης είναι παραπάνω από σαφής: «Η πορεία για την οριστική έξοδο από τα μνημόνια και την ασφυκτική επιτροπεία τον Αύγουστο του 2018 συνεχίζει να είναι απαιτητική και δύσκολη».
Εμείς προσθέτουμε ότι έτσι θα συνεχίσει να είναι για το λαό και μετά τον Αύγουστο του 2018, ακόμα κι αν το πρόγραμμα τελειώσει τυπικά, αφού θα παραμείνουν σε ισχύ όλοι οι αντιλαϊκοί νόμοι, ενώ νέοι θα ωριμάζουν, φορτώνοντας με πρόσθετα βάρη το λαό...
Θυμίζουμε, επίσης, ότι η συζήτηση για τα πρωτογενή πλεονάσματα και τις ρυθμίσεις για το χρέος με απανωτές αντιλαϊκές προσαρμογές έχει φτάσει ήδη μέχρι το 2060, ενώ, κατά άλλους, συζητιούνται ημερομηνίες που ξεπερνούν ακόμα και το 2100!
Επομένως, αντί να περιμένει ο λαός τη ...Δευτέρα Παρουσία που του υπόσχονται ο ΣΥΡΙΖΑ και οι σύμμαχοί του, το συμφέρον του είναι να πάρει σήμερα την υπόθεση στα δικά του χέρια και να οργανώσει την πάλη και τη συμμαχία του με επίκεντρο την ανάκτηση των απωλειών και τη διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις