Η "κοινωνική συμμαχία" στο στόχαστρο των αριστερών του απόπατου!

Πώς τα καταφέρνουν οι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί να λερώνουν διαχρονικά έννοιες και αξίες με την ταχύτητα του φωτός, είναι δύσκολο να εξηγηθεί! Πώς καταφέρνουν οι αριστεροί της πλάκας να παίρνουν μία έννοια που έχει αξία και να την καταντάνε από κουρελόχαρτο μέχρι και χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας, μόνο αυτοί μπορούν να μας το εξηγήσουν!
Χθες το βράδυ έδινε συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των αριστερών κανιβάλων που έταξαν στο λαό την σωτηρία, αλλά αντί γι’ αυτό τον τεμαχίζουν και τον δίνουν στους λεφτάδες για να τον κατασπαράξουν ζωντανό. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που κόμιζε την ελπίδα, αλλά τελικά έφερε την πανούκλα, έβαλε στο στόχαστρο την «κοινωνική συμμαχία» στην οποία καλεί το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, οι ταξικές δυνάμεις.
Τι είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης;! Κάλεσε σε «κοινωνική συμμαχία» για να παταχθεί η φοροδιαφυγή και η μη απόδοση ΦΠΑ, έτσι ώστε να αυξηθούν τα έσοδα και να μπορέσουν να δοθούν χρήματα στην υγεία, στην παιδεία και γενικότερα στην κοινωνική πολιτική! Η κυβέρνηση της αριστεράς κάλεσε σε «κοινωνική συμμαχία» για να λιανίσει κι άλλο τους μικρομεσαίους, κάλεσε σε «κοινωνική συμμαχία» για να βάλει τους μικρομεσαίους να φαγωθούν μεταξύ τους, θεωρώντας ο ένας τον άλλον υπεύθυνο για το χάλι που δημιούργησαν οι «μεγαλοκαρχαρίες»!
Ο αριστερός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, που κάποτε παράστησε και τον κομμουνιστή αποφάσισε να λερώσει την έννοια της «κοινωνικής συμμαχίας» στην οποία καλούν οι ταξικές δυνάμεις για την ανατροπή του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, το οποίο υπηρετεί ο αντιπρόεδρος. Ο αντιπρόεδρος λέρωσε και την «κοινωνική συμμαχία» όπως κάποτε λέρωνε τις πανανθρώπινες αξίες του σοσιαλισμού!
«Κοινωνική συμμαχία» για να υποχρεώσουμε τους μαγαζάτορες να κόβουν αποδείξεις! «Κοινωνική συμμαχία» για να υποχρεώσουμε τους γιατρούς και τους δικηγόρους να κόβουν αποδείξεις! «Κοινωνική συμμαχία» για να «φάμε λάχανο» τον διπλανό μας, αλλά όχι «κοινωνική συμμαχία» για να επιστραφούν τα κλεμμένα των ασφαλιστικών ταμείων! 111 δισεκατομμύρια ευρώ λείπουν μόνο από το ΙΚΑ και αυτά πριν το κούρεμα του PSI! Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν κάλεσε σε «κοινωνική συμμαχία» για να επιστραφούν τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια που άρπαξαν οι λεφτάδες, αλλά κάλεσε σε «κοινωνική συμμαχία» προκειμένου να μην χάνονται τα ψίχουλα από την φοροδιαφυγή των ετοιμοθάνατων, από τους οποίους οι περισσότεροι φοροδιαφεύγουν προκειμένου να επιβιώσουν τα παιδιά τους! Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κάλεσε σε «κοινωνική συμμαχία» όχι για να δοθεί τέλος στην νόμιμη και παράνομη φοροδιαφυγή των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, αλλά για να κλείσουν όσα μικρομάγαζα έχουν μείνει ανοιχτά!
Ο αριστερός της πλάκας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κάλεσε σε «κοινωνικό αυτοματισμό» αφού φόρτωσε την τραγική κατάσταση των λαϊκών στρωμάτων στους μικρομαγαζάτορες που δεν κόβουν αποδείξεις! Αλλά δεν έφτανε στον αποστάτη της ταξικής πάλης μόνο αυτή η αλχημεία. Για μια ακόμη φορά έκανε άλμα στην προβοκάτσια σε βάρος του μαζικού λαϊκού κινήματος χαρακτηρίζοντας τον «κοινωνικό αυτοματισμό» ως «κοινωνική συμμαχία»!
Τελικά η ελπίδα που ερχόταν ήταν ο κοινωνικός αυτοματισμός και το μαγάρισμα της «κοινωνικής συμμαχίας»!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις