17 πράγματα που πρέπει να απαγορεύσει η Ουγγαρία, πριν πάθει κομμουνισμό.

Η (ακροδεξιά) κυβέρνηση της Ουγγαρίας κρίνει ότι το κόκκινο αστέρι στο λογότυπο της μπύρας Χάινεκεν είναι κομμουνιστικό σύμβολο, και καθώς προσπαθεί να περάσει νόμο που απαγορεύει την κυκλοφορία εμπορικών ειδών με κομμουνιστικά σύμβολα, απειλεί την εταιρεία με πρόστιμα. Αυτή η είδηση μας αφήνει λίγο έκπληκτους καθώς μεγαλώσαμε με την πεποίθηση ότι η Άμστελ ήταν η “δύναμη του εργάτη” (Άμστελ, ψήσου να μας δώσεις κανά κασόνι μπύρες για την τσάμπα διαφήμιση), αλλά δεν βαριέσαι, αντικομμουνισμός να είναι και ας χτυπάει πολυεθνικές.
Αφού λοιπόν βλέπουμε ότι η κυβέρνηση της Ουγγαρίας φοβάται μην κολλήσει ο πληθυσμός της κομμουνισμό πίνοντας μπύρα, εμείς τις προτείνουμε μερικά ακόμα πράγματα που μπορεί να απαγορεύσει ώστε να προφυλαχθεί από την ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΠΕΙΛΗ(!!!1).
Α. Πράγματα που υπάρχουν στο έμβλημα της Σοβιετικής Ένωσης:
1.      Κόκκινο Αστέρι (Μπράβο το έχετε ήδη συμπεριλάβει)
2.      Σφυρί: Το σφυρί ενέχει από μόνο του έναν συμβολικό κίνδυνο για τον ανυποψίαστο πολίτη, αλλά ακόμα μεγαλύτερος κίνδυνος προκύπτει όταν συνυπάρχει σε μία χώρα με το επόμενο αντικείμενο της λίστας.
3.      Δρεπάνι: Σε συνδυασμό με το σφυρί μπορεί να προκύψει η παρακάτω διάταξη στον χώρο, που κάνει ως δια μαγείας όποιον την βλέπει να παίρνει τα όπλα και να διεκδικεί τα μέσα παραγωγής για λογαριασμό της εργατικής τάξης.
4.  
Υδρόγειος Σφαίρα: Οι στοιχειώδεις γνώσεις γεωγραφίας ως γνωστόν οδηγούν με ραγδαία βήματα τον λαό στην αγκαλιά του                 κομμουνισμού.
5.   Ήλιος: Πάντα ήξερα ότι είχε κακές προθέσεις ο Ήλιος, προκύπτει από την έρευνά μου ότι τελικά ήθελε να μου προκαλέσει διαλεκτικό υλισμό και όχι καρκίνο του δέρματος όπως λένε μερικοί μαρξιστές.
6.      Στάρι: Αφού έχουμε ήδη απαγορεύσει τα δρεπάνια ίσως καλό θα ήταν να απαγορευτεί και το στάρι μιας και μας τα θυμίζει και μπορεί υποπέσουμε σε πονηρές σκέψεις.
7.      Κόκκινη Κορδέλα: μπορεί κάλλιστα να αντικατασταθεί όπου χρησιμοποιείται με φούξια.
8.      Γράμματα: Η γραφή και η ανάγνωση είναι ως γνωστό τεχνάσματα των κομμουνιστών για να διαφθείρουν τις συνειδήσεις των Ούγγρων.
Β. Πράγματα τα οποία μπορεί να συσχετιστούν με τους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ:
1.      Μούσι: Είτε το μεγαλοπρεπές του Μάρξ και του Ενγκελς, ή το όχι και τόσο μεγαλοπρεπές του Τσε, να απαγορευτεί δια ροπάλου. Προκαλεί τάσεις σπασίματος αλυσίδων του προλεταριάτου.
2.      Εργάτες: Η εργατική τάξη τείνει να επαναστατεί, εξαφανίστε την από την χώρα σας.
3.      Εργοδότες: Θέλουν να εκμεταλλεύονται την εργασία των εργατών, οδηγώντας τους στην αναπόφευκτη εξέγερση και τελικά στην νίκη της δικτατορίας του προλεταριάτου.
4.      Άνθρωποι: Σύμφωνα με ερευνητές, όλοι οι κομμουνιστές ήταν άνθρωποι. Τυχαίο;
5.      Χωρίο Μπελογιάννης: Γκρεμίστε το, μπορεί κανένας πολίτης σας να μάθει την ιστορία του και να κομμουνιστοποιηθεί.
Γ. Πράγματα για τα οποία είναι γνωστά τα σοσιαλιστικά κράτη:
1.      Περίθαλψη: Οι κομμουνιστές όπου μπορούσαν την έκαναν κρατική και δωρεάν, εσείς αν θέλετε να είστε αρκετά αντιδραστικοί μπορείτε να την καταργήσετε τελείως.
2.      Παιδεία: Βλέπε Α.8.
3.      Στέγη: Άλλο ένα πράγμα που μοίραζαν απλόχερα οι κομμουνιστές. Αφήστε τους πολίτες σας άστεγους.
4.      Διαστημική Τεχνολογία: Οι σοβιετικοί ήταν οι πρωτοπόροι οπότε πάρτε το απόφαση, τα διαστημικά προγράμματα είναι μόνο για τον Αλέξη, που όπως μου λένε οι αναλυτές μπορεί να είναι και κομμουνισταράς (όχι σοβαρά, υπάρχουν ακόμα μερικοί που το λένε).
Εν κατακλείδι, όπως έλεγε και ο γερο-Μαρξ:
Αυτά που παράγει η αστική τάξη, πάνω απ’όλα είναι οι νεκροθάφτες της. Η πτώση της και η νίκη του προλεταριάτου είναι εξίσου αναπόφευκτες.
Οπότε αγαπητοί κυβερνώντες της Ουγγαρίας, αν θέλετε να προστατευτείτε από τον κομμουνισμό, σκάψτε ένα πηγάδι και πηδήξτε μέσα. Έρευνες δείχνουν ότι αυτή η μέθοδος έχει 100% επιτυχία.
Σημείωση: Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας στο νομοσχέδιο που θέλει να περάσει σκοπεύει να απαγορεύσει και την σβάστικα, λίγο για το ξεκάρφωμα, λίγο για την θεωρία των δύο άκρων.
Σημείωση Δεύτερη: Ο λόγος που κυνηγάει την Χάινεκεν δεν είναι ο φόβος του κομμουνισμού, αλλά μάλλον ότι η Χάινεκεν έχει εκτοπίσει μια Ουγγρική μπύρα στην Ρουμανία.
Σημείωση Τρίτη: Προς Ουγγρική Κυβέρνηση: Αφού δεν σας βγαίνει ο καπιταλισμός, τον κομμουνισμό τον σκεφτήκατε;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις