Ο ΣΥΡΙΖΑ προσλαμβάνει τα κοράκια των εισπρακτικών εταιριών!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δια μέσου του κυρίου Παναγιωτάκη, του προέδρου της ΔΕΗ, ανακοίνωσε την λήξη του κοινωνικού προσώπου, διότι όλα έχουν όρια! Η ΔΕΗ του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αντέξει άλλο τους μπαταχτσήδες απένταρους που δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος! Η ΔΕΗ του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει τέλος στο μπαταχτσιλίκι!
Ο ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος Παναγιωτάκη, ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει κοράκια εισπρακτικών εταιρειών, που ξέρουν τους τρόπους όπως είπε ο κύριος Παναγιωτάκης, για να εισπράξουν τα οφειλόμενα, τα οποία είναι οι λογαριασμοί του ρεύματος μαζί με τα δημόσια τέλη που εισπράττει το κράτος μέσω της ΔΕΗ!
Οι τύποι που εξελέγησαν πρωτοστατώντας στο κίνημα δεν πληρώνω, οι τύποι που θα έσκιζαν τα μνημόνια και θα καταργούσαν τους αντιλαϊκούς νόμους, οι τύποι που θα «έκοβαν τα πόδια» των κορακιών των εισπρακτικών εταιριών τα οποία χρησιμοποιούν οι τράπεζες, αυτοί οι τύποι θα προσλάβουν κοράκια για να καταδιώξουν τους ανήμπορους που δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς του ρεύματος!
Αυτό το βρωμερό κατασκεύασμα που επιτίθεται εκ του συστάδην στον κοσμάκη ήταν αυτό το ίδιο που κατηγορούσε τις ταξικές δυνάμεις γιατί δεν συνεργάστηκαν μαζί του στην διάπραξη της χυδαιότητας!
Αυτή είναι η Αριστερά που κορόιδεψε τον κόσμο ότι θα καταργήσει την ταλαιπώρια του με έναν νόμο κι ένα άρθρο, χωρίς ο κόσμος να χρειαστεί να κάνει τίποτα παρά μόνο να τους ψηφίσει!
Πρώτη φορά εισπρακτικά με κοράκια αριστερά!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις