Η κυβερνηση που θα επαιρνε πισω το 4ο μνημονιο εαν δεν ψαλιδιζοταν το χρεος…

Ηκυβέρνηση που θα έπαιρνε πίσω το 4ο μνημόνιο το οποίο ψήφισε πριν μερικές ημέρες, εάν οι «θεσμοί» δεν «κούρευαν» το κρατικό χρέος, η κυβέρνηση η οποία δια στόματος πρωθυπουργού και κυβερνητικών παραγόντων δεσμευόταν ότι το 4ο μνημόνιο δεν θα εφαρμοστεί εάν οι «εταίροι» δεν «ψαλιδίσουν» το χρέος, η κυβέρνηση η οποία αρνήθηκε να ψηφίσει παράγραφο στο 4ο μνημόνιο που να λέει ότι το 4ο μνημόνιο δεν θα εφαρμοστεί σε περίπτωση που οι «σύμμαχοι» μας δεν προβούν σε γενναία μείωση του χρέους, η κυβέρνηση που ο πρωθυπουργός της εκνευριζόταν επειδή δεν τον πίστευαν ότι θα καταργήσει το 4ο μνημόνιο εάν δεν πάρει ως αντάλλαγμα την μείωση του χρέους, αυτή η κυβέρνηση παίρνει νέα συμπληρωματικά μέτρα ενώ οι διεθνείς «εταίροι» της διατυμπανίζουν ότι δεν έχουν κανένα σκοπό να μειώσουν το Ελληνικό κρατικό χρέος!
Η μείωση του κρατικού χρέους το οποίο δεν το έφτιαξε ο Ελληνικός λαός αλλά οι «αρπαχτικές» των επιχειρηματικών ομίλων, δεν πρόκειται να αλλάξει σε τίποτα τον κατήφορο της ζωής του λαού. Κανένα αντιλαϊκό – αντεργατικό μέτρο δεν πρόκειται να παρθεί πίσω εάν μειωθεί το χρέος. Με «τυράκι» όμως την μείωση αυτού του χρέους, η κυβέρνηση που θα έσκιζε τα μνημόνια και θα διέγραφε μονομερώς το χρέος, είναι αποφασισμένη να φέρνει συνεχώς αντιλαϊκά μέτρα και να πιέζει τον Ελληνικό λαό να μην αντιδράει!
Ο λαός πρέπει να ξεπεράσει τον φόβο του, να «βγει από το καβούκι του», να αφήσει πίσω την απογοήτευση που έσπειρε ο ΣΥΡΙΖΑ και να ξεχυθεί στους δρόμους μαζί με τις ταξικές δυνάμεις για να ανατρέψει την μοιρολατρία, τους εκβιασμούς, τα ψευτοδιλλήματα και τον αντιλαϊκό, χωρίς τέλος, κατήφορο. Γιατί μόνο με τις ταξικές δυνάμεις στην πρωτοπορία θα ανοίξει ο δρόμος για το ξεπέρασμα της σαπίλας και για τον ερχομό της κοινωνίας που άνθρωπος δεν θα εκμεταλλεύεται τον άνθρωπο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις