Τροχοσπιτο στην ταρατσα!

Με τα μυαλά στα κάγκελα, έρχεται και το τροχόσπιτο στην ταράτσα!!! (Έρχεται κι ο Μακρόν για ν’ αγοράσει η πρώην εταιρία του την attica bank μου λένε κάτι χρυσοπούλια του συστήματος, αλλά ποιός από σας έχει μετοχές για να αξιοποιήσει την πληροφορία;) Δηλαδή εδώ και τώρα στο Τσιπριστάν, στη χώρα που οι ευρωπαϊκές αξίες, τις οποίες επικαλείται η Κομισιόν για να στηρίξει τη ναζιστίλα της Βαλτικής, έχουμε ιστορικοϊδεολογική αναταραχή και “σκληρή αντιπαράθεση” Αλέξη-Κυριάκου, για να αποφασιστεί αν ο Στάλιν είχε μύστακα αντάξιο του Αδόλφου και πρέπει να το πιστέψουμε; Ελπίζω να μην έβαλε ο Λάκης ο χωρίς ρεβέρ αυτός, απ’ την αθώα Πάρο μάλιστα, το χεράκι του στην επικοινωνιακή αυτή ντρίμπλα των συριζαίων, που με στρατάρχη τον φέροντα λενινιστικό γενάκι, Κοντονή, αποφάσισε ειδικώς φέτος να μην το παίξει το μπασκετάκι με εσθονικές μετεγγραφές, ενώ ως τώρα το κόμμα του επέμενε ευρωενωσιακά στο παραμυθάκι τί Χίτλερ τί Στάλιν, και θα συνεχίσει να το κάνει μόλις πλακώσουν οι αξιολογήσεις.
Το αναθεωρητικό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ο ενφια, οι εκατοντάδες χιλιάδες κατασχέσεις λογαριασμών για χρέη στην εφορία, η επικείμενη νομοθέτηση κατάργησης της απεργίας, η Τουρκία που θα έχει τα μάτια της S400, κι εμείς να ξεμένουμε με σαββιδικές μεταμορφώσεις απέναντι στις πουτινιές, απαιτούσαν πρώτ’ απ’ όλα να σμπρωχτεί η Χρυσαυγή στα γαλάζια της γράμματα. Να επιτευχθούν οι ηρεμιστικές δόσεις που χρειάζεται η κυβερνητική συνιστώσα για να τα βγάλει πέρα με τις υπόλοιπες εν’ όψει ανασχηματισμού. Κατά δεύτερον, να ξυπνήσουν τα φασισταριά και να βρίζουν τους συριζαίους για κομμουνιστές, ώστε να μοιάζει με μπολσεβίκικη στρατηγική η προσχώρηση στην πιο νεοφελεύθερη και πιο ακροδεξιά μούχλα, που υπέγραψε με το τρίτο μνημόνιο η προσαρμοσμένη αριστερά μας εν πλήρη γνώσει του τι ποιούσε ομοίως η δεξιά μας.
Η σταλινολογία είναι το καλύτερο άλλοθι για να νομιμοποιούνται τα ναζιστικά αυθαίρετα. Είναι το καλύτερο μελάνι της σουπιάς για να μην πάρει πρέφα το πόπολο, πώς το γκουβέρνο που λέει ψέμματα σε επίπεδο δημοψηφίσματος και ντεμέκ δεκεμβριανών του είδους “Πάμ’ Πλατεία”, τάχει βρει σε όλα με το παλιό και το νέο μεγάλο κεφάλαιο, αμοίβεται για την κουμπαριά με προβολή της παλαβής ατζέντας του, από κανάλια και εφημερίδες, τον Αύγουστο που είναι παχιές σα μύγες οι ειδήσεις εναντίον όλων μας.
Το ελληνικό δαιμόνιο στην τέλεια εφαρμογή του, αυτό που καταφέρνει να βάλει τροχόσπιτο σε ταράτσα, γλιτώνοντας και το φόρο οχήματος και τον ένφια και το πρόστιμο αυθαίρετης κατασκευής, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, τραβηγμένη προχτές σε ακτή της δυτικής Πελοποννήσου (!), έχει μάθει να χλευάζει την πραγματικότητα, για να μπορεί να καμώνεται ότι ξεγελάστηκε ως ψηφοφόρος. Πάω στοίχημα πως κι εννιά ρίχτερ πολιτικού σεισμού να γίνουνε, κι οι σαγιονάρες του Κατρούγκαλου να βγούνε σε αριστερό προσκύνημα, πως ο ένοικος της κινητής κατοικίας στην ταράτσα, επιζεί κι αυτής της επικοινωνιακής θυέλλης… Καλό φθινόπωρο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις