Η αληθεια ειναι οτι ο Αλεξης Τσιπρας πετυχαινει στοχους

Καλά είναι η κριτική στους πολιτικούς αντιπάλους και προπαντός σ’ έναν νέο άνθρωπο όπως ο Αλέξης Τσίπρας να κρατιέται μέσα στα όρια της ευπρέπειας και της αντικειμενικότητας γιατί αλλιώς καταντάει αηδία. Το να κάνεις κριτική στον Τσίπρα είναι θεμιτό, προάγει την δημοκρατία και βοηθάει να πάει μπροστά η κοινωνία. Το να τα βλέπεις όμως όλα στραβά δεν είναι απλά απαράδεκτο, αλλά και άτιμο γιατί μπορεί η Αριστερά να μην έκανε αυτά που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ότι θα κάνει, αλλά με πολύ κόπο και πολλές θυσίες πετυχαίνει αρκετούς στόχους και είναι γελοίο να κάνει κανείς πως δεν το βλέπει.
Μπορεί να έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας πριν τις εκλογές του Γενάρη του 2015 στόχους όπως το σκίσιμο των μνημονίων, η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, η αποκατάσταση μισθών και συντάξεων, η προστασία της Λαϊκής Κατοικίας και να μην κατάφερε να τους πετύχει, αλλά οφείλουν όλοι να παραδεχτούν ότι μετά τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 έθεσε άλλους στόχους τους οποίους πετυχαίνει τον έναν μετά τον άλλον. Οι στόχοι μάλιστα τους οποίους πετυχαίνει είναι πιο δύσκολοι, από τους στόχους τους οποίους δεν κατάφερε να πετύχει, διότι είναι κινούμενοι. Μετά τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε στόχο να πετύχει τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τους εξαθλιωμένους και άλλες κατηγορίες. Έκτοτε, δείχνοντας πλουραλισμό στα μέσα επίτευξης των στόχων, άλλοτε με ντουφέκι, άλλοτε με τόξο, άλλοτε με τσεκούρι, άλλοτε με μαχαίρι, άλλοτε με αστεράκια των Νίντζα πετυχαίνει πάντοτε τους στόχους του, πολλές φορές μάλιστα εξολοθρεύοντας περισσότερους από αυτούς που είχε θέσει ως στόχο να εξολοθρεύσει! Το ξεπέρασμα των στόχων μαρτυρούν και τα αιματοβαμμένα πρωτογενή πλεονάσματα για τα οποία συνεχώς καμαρώνει ο Αλέξης Τσίπρας και για τα οποία συνεχώς παίρνει συγχαρητήρια από τους «μεγαλοκαρχαρίες» και τους υπαλλήλους τους, που είναι και οι μόνοι αντικειμενικοί αποτιμητές του έργου του!
Με τόσους στόχους που πετυχαίνει ο Αλέξης Τσίπρας και μάλιστα με ποικιλόμορφους τρόπους, κάποτε θα γίνει ταινία που θα ονομάζεται «Τσίπρας ο εξολοθρευτής»!
Πραγματική έμπνευση το σκίτσο του Βάη από τον σημερινό Ριζοσπάστη, Τρίτη 15 Αυγούστου του σωτήριου αριστερού έτους 2017.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις