Αγια μνημη μας

Η διαχρονική παρουσία του Κομμουνιστικού Κόμματος στη χώρα μας επιβάλλει στο αστικό σύστημα να ελίσσεται διαρκώς σε όλα τα επίπεδα, ομολογουμένως με επιτυχία.
Η άποψη περί αυτοτελούς του δράσης και η δεδηλωμένη πολιτική του απόφαση για αλλαγή του υπάρχοντος συστήματος αναγκαστικά είναι στοιχεία που συνηγορούν στην παραπάνω άποψη.
Η άποψη του Κομμουνιστικού Κόμματος στη χώρα μας για την ιστορία αναγκάζει τους αναθεωρητές της ιστορίας να επιταχύνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να εμπεδώσουν την άποψή τους σε μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού για τη δεκαετία του 1940-50.
Η Ιστορία του ελληνικού λαού δεν είναι για τα ράφια των βιβλιοθηκών αλλά πεδίο γνώσης και εξαγωγής συμπερασμάτων τα οποία βοηθούν τον ταξικό αγώνα του σήμερα.
Ταξική μνήμη σε ενέργεια.
Τα οξυμένα αντανακλαστικά του ΚΚΕ  προκαλούν αντίστοιχες αντιδράσεις από το αστικό σύστημα.
Η υπάρχουσα σε ένα βαθμό συλλογική μνήμη λειτουργεί, βοηθάει στη δημιουργία συλλογικής συνείδησης, μας οδηγεί στο χτίσιμο ενός νέου συλλογικού ονείρου.
Τα θέλουμε όλα αυτά.
Όσοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σχετιζόμαστε με το Κομμουνιστικό Κόμμα ή και όσοι δεν σχετίζονται, οφείλουμε να συντρέξουμε τις επίμονες και επίπονες προσπάθειες του Κομμουνιστικού Κόμματος για τη γνώση της ιστορίας του κομμουνιστικού κινήματος, η οποία ταυτίζεται σε μεγάλο βαθμό με τη ιστορία της χώρας μας.
Οφείλουμε να παρακολουθούμε επιστάμενα τις βυθίσεις που κάνει το ΚΚΕ σ΄ αυτήν την περίοδο της ιστορίας μας.
Αυτός είναι ο δρόμος μας.
***
Η απόφαση της κυβέρνησης να μη συμμετάσχει στη σύναξη του Ταλίν, όπου ουσιαστικά έγινε προσπάθεια από το ιερατείο της ΕΕ να ξεπλύνουν τους ναζιστές, ήταν μετρημένη, πράγμα που δεν έκανε το 2016 με τη συμμετοχή σε ανάλογη σύναξη στην Μπρατισλάβα.
Προφανώς δεν τη χρειαζόταν. Ο πολιτικός χρόνος όμως τρέχει.
Είναι πρόσφατες οι ενέργειες της συγκυβέρνησης να αποδώσουν στον ελληνικό λαό αμόλυντους τους εγχώριους ναζιστές-εγκληματίες τη στιγμή που η δίκη τους διεξάγεται.
Φωτογραφίσεις στελεχών της συγκυβέρνησης με τα πρωτοπαλίκαρα της εγκληματικής Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο.
Τοποθετήσεις στελεχών της για ένταξή τους στην αστική πολιτική ζωή της χώρας υπό προϋποθέσεις. Αν γίνουν καλύτερα παιδιά.
Δεν είναι μακρινό το χρονικό διάστημα όπου ο πρόεδρος της Βουλής έκανε υποδείξεις σε χρυσαυγίτη βουλευτή πώς να αντιμετωπίσει την άρνηση του δήμου Πατρέων να διευκολύνει τη Χρυσή Αυγή στη δράση της («ένα ολόκληρο νομικό πλαίσιο υπάρχει» η χαρακτηριστική ατάκα του που έδειχνε προς την παράβαση καθήκοντος).
Δεν είναι μακρινό το διάστημα όπου η πρώην πρόεδρος της Βουλής σαλιαρίζονταν με τους χρυσαυγίτες βουλευτές.
Δεν τα ξεχνάμε όλα αυτά.
Παράλληλα, να επισημανθεί ότι η αντικομμουνιστική ΕΕ τη στιγμή που με συστηματικό τρόπο εξισώνει ναζισμό με τον κομμουνισμό προκειμένου να ξεπλύνει τον πρώτο, την ίδια στιγμή σε μεγάλες χώρες της ΕΕ υπάρχει μια ιδιότυπη κατάσταση που λειτουργεί η αστική τους δημοκρατία.
Με προεξάρχουσα τη Γαλλία, με αφορμή τις επιθέσεις των τζιχαντιστών, υπάρχει πάνω από ένα χρόνο κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ ο στρατός περιπολεί στους δρόμους μαζί με την αστυνομία.
Το ίδιο ισχύει και στο Βέλγιο, στην Αγγλία ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα, σε μέρος της επικράτειας της Γερμανίας, στην Ισπανία μια ανάλογη κατάσταση, όπως επίσης και στην Τουρκία.
Δεν μας ξεφεύγει η πολιτική της ΕΕ, που ακολουθεί στο θέμα των προσφύγων και των μεταναστών η οποία είναι αυτή των κλειστών συνόρων.
Αυτά είναι συγκεκαλυμμένη ολοκληρωτική λειτουργία των αστικών δημοκρατιών της δυτικής Ευρώπης η οποία θα τραβήξει σε μάκρος.
Είναι μια κατάσταση η οποία θα υπάρχει έως ότου ανακάμψουν οι οικονομίες τους με υψηλές κερδοφορίες.
Έως ότου εν τέλει σηκώσουμε όλοι τα χέρια ψηλά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις