"Μαϊμού" ο μάγος με τα δώρα!

Μας σκότισε με τις εξαγγελίες του! Βγήκε νυχτιάτικα στα κανάλια λες και θα έκανε πολεμικό διάγγελμα για να δηλώσει ότι η κυβέρνησή του θα δώσει 13ησύνταξη στους συνταξιούχους και δεν θα ανεβάσει το ΦΠΑ στα νησιά που σηκώνουν το βάρος των προσφυγικών ροών. Τελικά αυτό που έφερε προς ψήφιση το παλικάρι ήταν ένα επίδομα ψίχουλων στους πιο λιμοκτονούντες συνταξιούχους αντί για 13η σύνταξη κι αυτό μόνο για φέτος και παραμονή του ΦΠΑ σε ορισμένα νησιά στα ίδια επίπεδα μόνο για φέτος!
Τελικά ο μάγος με τα δώρα στους συνταξιούχους και στους νησιώτες ήταν «μαϊμού» μάγος!
Εκεί όμως που αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά πραγματικός μάγος με τα δώρα ήταν προς τους πλουτοκράτες. Στην επιστολή που έστειλε προς τους «θεσμούς» υπόσχεται ότι δεν πρόκειται να ξαναπετάξει ψίχουλα στο λαό ούτε για να τον κοροϊδέψει! Ότι πλεόνασμα αίματος υπάρχει από την αφαίμαξη του λαού θα το δίνει στους κοιλαράδες να το πίνουν με το καλαμάκι.
Οι «θεσμοί» κρίνουν ικανοποιητική την παλικαρίσια επιστολή αν και θα προτιμούσαν ως ένδειξη καλής θέλησης να τους στείλει μαζί με την επιστολή κι ένα σεντούκι με κομμένα κεφάλια λαϊκών και με κομμένη ολόκληρη τη 12ησύνταξη! Κι αυτά μπορεί να τα κάνει γιατί στο άρμα των κερδών των παρασίτων είναι δεμένος κι αυτός όπως κι οι «θεσμοί»! Πάνω απ’ όλα μπορεί να κάνει βαρβαρότητες σε βάρος του λαού γιατί είναι παλικάρι!
Αυτό θα πει «αριστερή» παλικαριά!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις