Οι ρατσιστές μηνύουν όσους τους είπαν ρατσιστές!

Αγαπάμε και τα παιδιά των προσφύγων, αλλά πάνω από όλα αγαπάμε τα δικά μας παιδιά και γι’ αυτό δεν θέλουμε τα προσφυγόπουλα!
Αλλά είμαστε ρατσιστές επειδή αγαπάμε τα δικά μας παιδιά περισσότερο από τα παιδιά των προσφύγων;! Η αγάπη μας για τα παιδιά μας είναι τόσο μεγάλη ώστε ναι μεν αγαπάμε και τα προσφυγόπουλα, αλλά δεν θέλουμε να μολύνουν με τις αρρώστιες τους, τις μαντήλες τους και το Ισλάμ τους τον τόπο μας και τα παιδιά μας!
Είμαστε ρατσιστές επειδή πιστεύουμε ότι οι αβάπτιστοι κουβαλούν αρρώστιες;!
Είμαστε ρατσιστές επειδή αγαπάμε τον Χριστό και ο Χριστός είπε να αγαπάμε τον πλησίον και εμείς αγαπάμε τα προσφυγόπουλα παρ’ όλο που δεν είναι πλησίον καθότι έρχονται από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, παραβαίνοντας έτσι τον λόγο του Κυρίου μας, αλλά δεν θέλουμε να τον πολυπαραβούμε κι έτσι ναι μεν τα αγαπάμε, αλλά θέλουμε να πάρουν δρόμο από τα χώματά μας στα οποία ο Θεός έδωσε στους προγόνους μας τις δέκα εντολές;!
Θα μηνύσουμε όσους μας λένε ρατσιστές γιατί εμείς δεν είμαστε ρατσιστές! Είμαστε γεμάτοι αγάπη! Δεν θα επιτρέψουμε κάποιους να μας αποκαλούν ρατσιστές επειδή είπαμε να τα μαζεύουν οι πρόσφυγες και να του δίνουν! Δεν είμαστε ρατσιστές και θα μηνύσουμε όσους μας χαρακτηρίζουν έτσι γιατί μας συκοφαντούν! Θα τους πάρουμε τα ριάλια τους πεζεβέγκηδες.
Γεμάτοι λοιπόν από αγάπη και οδεύοντας στον εισαγγελέα για να μηνύσουμε όσους μας αποκαλούν ρατσιστές ας αναφωνήσουμε:
– Ζήτω ο Στυλιανός Παττακός, μέρα που είναι σήμερα!
Βρε πώς δεν το σκέφτηκε ο Αδόλφος αντί ν’ αυτοκτονήσει να μηνύσει όσους τον απεκάλεσαν φασίστα;!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις