Δυο γάιδαροι μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα

Ο τίτλος είναι λίγο κλισέ, αλλά η αλήθεια είναι ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ το ‘χουν τερματίσει με τις σκιαμαχίες τους, σε κάθε φάση των πολιτικών εξελίξεων. Όπως αλήθεια είναι ότι όσο το επίπεδο οργάνωσης και συνειδητοποίησης των λαϊκών μαζών που υποφέρουν είναι χαμηλό, τόσο θα υπάρχουν καρικατούρες από προσωπικότητες του εξωτερικού που έχουνε μέχρι και το ίδιο hairstyle και αντιπαράθεση made in USA ή μάλλον από… τα LIDL.
Κι εξηγούμαι:
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξελιχθεί χωρίς αμφιβολία στο καλύτερο σχέδιο της αστικής τάξης τα τελευταία χρόνια. Άλωσε τους ψηφοφόρους που αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί και τους έκλεισε στο σπίτι, να περιμένουν την έλευση του μεσσία Αλέξη. Έδωσε χρόνο στη ΝΔ να ανασυνταχθεί,να δημιουργήσει πολιτικές συμμαχίες, να είναι σε θέση να αναλάβει την κυβέρνηση όταν χρειαστεί και πέρασε μέτρα που οι αστοί δε θα μπορούσαν να απαιτήσουν από κανένα άλλο πολιτικό σχήμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν δεν έχει υποστεί ήττα. Απλώς οργάνωσε τη νίκη της τάξης που υπηρετεί! Ταυτόχρονα με την επικοινωνιακή του τακτική και με το χειρισμό όλων των εξελίξεων του 2015 έκανε κάθε εναλλακτικό σχέδιο εκτός μνημονίου-ΕΥΡΩ-ΕΕ-καπιταλισμού να μοιάζει παρωχημένο ή επικίνδυνο. Αυτό είναι σαρωτική νίκη της αστικής τάξης. Κι αυτή είναι η μεγαλύτερη προσφορά του ΣΥΡΙΖΑ στο σύστημα.
 Από την άλλη οι δήθεν αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν “φουλ επίθεση” χωρίς επιθετικό, γιατί ο κόουτς τους έχει πει να μη βάλουν ποτέ γκολ! Υπογράφουν το χειρότερο μνημόνιο και ψηφίζουν κάθε κρίσιμο μέτρο ενάντια στο λαό, αλλά την ίδια στιγμή χρεώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ… μπολσεβικισμό. Οι μειώσεις, το ΝΑΤΟ, οι ιδιωτικοποιήσεις, το ξύλο στα περήφανα γηρατειά, η πλήρης συμφωνία με κάθε ιμπεριαλιστική δύναμη, ακόμα και ο εγκλωβισμός των μεταναστών βαφτίζονται κομμουνισμός από την αντιπολίτευση. Τι έχουν να αντιπαραθέσουν στον… μπολσεβίκο Αλέξη όμως; Πλήρη απελευθέρωση και ξεπούλημα όποιου περιουσιακού στοιχείου του Δημοσίου, απελευθέρωση των απολύσεων και κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων και της απεργίας, με την υπόσχεση ότι μόνο έτσι θα ζήσουμε καλύτερα.
Επειδή αυτοί το τερματίζουν δεν είναι καιρός να τους βάλουμε ένα STOP πριν τερματίσουν κι εμάς; Δεν είναι ανάγκη να ‘σαι δεξιός ή αριστερός για να θες να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ και να μη σου πάρουν το σπίτι οι τράπεζες. Η επερχόμενη Απεργία στις 24/11 μας δίνει μια ευκαιρία, για να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες.
Υ.Γ. Ο Ομπάμα έρχεται να στηρίξει τον Αλέξη και να μας ζητήσει και άλλο αίμα με τυράκι το χρέος αν και απερχόμενος πρόεδρος ΗΠΑ. Έρχεται την έναρξη του τριήμερου εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις