Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ πλειστηριασμός δεν θα γίνει ...

Αυτά δήλωνε ο νυν πρωθυπουργός ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ως γνωστόν ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Έχουνε ξαμοληθεί οι κακεντρεχείς και προβοκάρουν τον πρωθυπουργό της Καλής Ελπίδας, ότι άλλα έλεγε και άλλα κάνει! Όμως αυτό δεν είναι αλήθεια! Ο πρωθυπουργός μας ,κάνει ακριβώς αυτά που έταξε! Δηλαδή, κανένα σπίτι εξαθλιωμένου που δεν έχει αξία πάνω από 140.000 ευρώ δεν πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό! Σε πλειστηριασμό θα βγουν όλες οι μεγάλες ιδιοκτησίες, δηλαδή αυτές που η αντικειμενική τους αξία είναι πάνω από 140.000 ευρώ και που οι ιδιοκτήτες τους παρ’ όλο που έχουν μεγαλοεισοδήματα άνω των 5.000 ευρώ ετησίως δεν πληρώνουν τις τράπεζες! Σ’ αυτό το σημείο ο πρωθυπουργός μας έχει πιαστεί κορόιδο από τον αληταρά τον λαό, ο οποίος βρίσκει χίλιους τρόπους να μην δηλώνει τα εισοδήματά του! Γι’ αυτό και θα έπρεπε να εκλείψουν αυτοί οι βλακώδεις τρόποι υπολογισμού του τεκμαρτού εισοδήματος και να καταλογίζεται στον καθένα ένα μίνιμουμ εισοδήματος 12.000 ευρώ ετησίως, ώστε και φόρο να πληρώνει και τις τράπεζες να υποχρεούται να ξοφλήσει! Το 90% όσων δεν δηλώνουν εισοδήματα, έχουν και τα αποκρύπτουν! Όσο για τους υπόλοιπους ας κόψουν το λαιμό τους να τα βρούνε! Σίγουρα θα έχουν οι γονείς, τ’ αδέρφια τους, οι συγγενείς τους!
Στο δια ταύτα ο πρωθυπουργός μας θα έπρεπε να βγάλει στο σφυρί όλες τις κατοικίες που οι σαλιάρηδες ταξικοί αποκαλούν «λαϊκές», γιατί ακριβώς δεν είναι λαϊκές! Ο κάθε απατεώνας που δεν πληρώνει την τράπεζα, είναι σίγουρο ότι αποκρύπτει από το κράτος εισοδήματα που φτάνουν όχι για να πληρώσει την τράπεζα, αλλά και για να πληρώσει το δημόσιο χρέος που αυτός δημιούργησε πίνοντας καφέδες στις πλατείες και τρώγοντας σε οβελιστήρια μία φορά το μήνα!
Επειδή θα βρεθούν και οι σκατόψυχοι που θα μας πουν ότι αυτά τα έλεγαν και οι Σαμαροβενιζέλοι, θα τους απαντήσουμε ότι είναι πράκτορες της δεξιάς, των θεσμών, της τρόικα και της περεστρόικα και θέλουν να ρίξουν το παλικάρι μας από τον θρόνο… με το μπαρντόν… από την κυβέρνηση! Δεν θα τους περάσει! Και τις κατοικίες των εχόντων και κατεχόντων θα κατάσχουμε και στην διακυβέρνηση θα μείνουμε για 100 τουλάχιστον χρόνια. Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού! Αν θα χρειαστεί και μια μικρή παρέμβαση για να εμπεδώσει ο λαός τις φιλολαϊκές μας προθέσεις, θα κάνουμε έναν ανασχηματισμό, θα μετατρέψουμε το πολίτευμα σε Βασιλική Προεδρευομένη Τσιπροκρατία και εκτός από τον Πάκη θα βάλουμε στο παιχνίδι και τον Κοκό, ο οποίος δηλώνει άλλωστε έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα!
Άιντε με της υγείας σας και καλή ευκολία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις