Το εκμεταλλευτικό σύστημα δεν παραιτείται ... το παραιτεί ο λαός!

Σήμερα θα στηθεί μία ακόμη κωμωδία τύπου πλατειών, σαν εκείνες τις κωμωδίες που έστηναν οι αγαπημένοι μας οπορτουνιστές με την βοήθεια διαφόρων αυτοαποκαλούμενων αριστερών γκρουμπούσκουλων και σε συνεταιρισμό με τους φασίστες! Αποκλειστικός στόχος των τότε πλατειών ήταν να «οπλίσουν» τον λαό με κατσαρόλες, μπύρες, ρετσίνες και μπόλικο αποπροσανατολισμό, έτσι ώστε να τον στείλουν ξανά στο σπίτι του και στην αναμονή της έλευσης του Μεσσία! Τα κατάφεραν! Αφού πρώτα έριξαν εκείνο το βρωμερό σύνθημα «έξω τα κόμματα, τα συνδικάτα και τα χρώματα από τις πλατείες», εννοώντας τις ταξικές δυνάμεις, τα ταξικά συνδικάτα και το κόκκινο χρώμα της επανάστασης, αφού τα υπόλοιπα κόμματα, ξεπουλημένα συνδικάτα, χρώματα από το ροζ ως το μαύρο κατοικοέδρευαν στις πλατείες, μετά έριξαν το άθλιο σύνθημα, το εκπορευόμενο από τις μυστικές υπηρεσίες και τα εργαστήρια διαμόρφωσης της σκέψης του συστήματος, εκείνο το προβοκατόρικο σύνθημα «ψηφίζουμε και φεύγουν»!
Ο λαός που βρέθηκε στους δρόμους γιατί δεν άντεχε την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, γύρισε ξανά στον καναπέ όπου τον έστειλαν οι «αριστεροί» Μεσσίες, να αναμένει πότε θα έρθει η ώρα για να ψηφίσει και να φύγουν! Στη διάρκεια των περίπου 2,5 ετών που ο λαός με τον δάκτυλο των οπορτουνιστών πρακτόρων του συστήματος, περίμενε να ψηφίσει για να φύγουν οι Σαμαροβενιζέλοι, εκείνοι ψήφισαν κι άλλο μνημόνιο κι άλλες βαρβαρότητες κι άλλες σφαγές σε βάρος του λαού! Κι όταν ήρθε η ώρα να μην αντέχει άλλο η λαϊκή οργή και να είναι έτοιμη να ξεχυθεί στους δρόμους με κατεύθυνση αυτή τη φορά όχι τις πλατείες του αποπροσανατολισμού, διεξήχθησαν εκλογές! Ψήφισε λοιπόν ο λαός, έφυγαν οι προηγούμενοι, ήρθε ο Μεσσίας, αλλά οι βαρβαρότητες οξύνθηκαν, τα όσα έταξε ο Μεσσίας και οι προφήτες του αποδείχτηκαν «λαγοί με πετραχήλια» και ο λαός πελαγωμένος παρακολουθεί τον Μεσσία να δίνει μάχες για λογαριασμό του κοσμάκη, αλλά οι άθλιοι Ευρωπαίοι να ζητούν γη και ύδωρ κι εκείνος να τους το δίνει, αφού αλλιώς θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία!
Κάπως έτσι επιχειρηματολογούσαν και οι προηγούμενοι! Ότι για όλα φταίνε οι ξένοι, η τρόικα και άλλα τέτοια! Ποιοι προηγούμενοι;! Αυτοί που διοργανώνουν τη σημερινή φαρσοκωμωδία του «Παραιτηθείτε»! Οι Σαμαροβενιζέλοι που ισοπέδωσαν τον λαό, ζητούν να παραιτηθεί ο Ελπίδας, που ήρθε για να τον αποτελειώσει! Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος φλομώνουν για μια ακόμη φορά τον λαό στο ψέμα, ανοίγοντας καυγά για κινήματα του απόπατου των πλατειών!
Όλοι αυτοί, οι σε διατεταγμένη υπηρεσία, οι πολιτικοί υπηρέτες των κεφαλαιοκρατών, είναι αυτοί που στηρίζουν τον πλουτισμό και την επιβίωση των αφεντικών τους. Είναι αυτοί που εξυπηρετούν το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού, ώστε αυτό να κατέχει το 47% του παγκόσμιου πλούτου! Είναι αυτοί που με κάθε τρόπο στηρίζουν τ’ αφεντικά τους, αυτήν την χούφτα των παρασίτων να πίνει το αίμα του κοσμάκη, είναι αυτοί που μόνος τους προορισμός είναι, είτε με δεξιό, είτε με αριστερό, είτε με οποιοδήποτε πρόσημο, να κάνουν τα πλούσια αφεντικά τους πάμπλουτα και τον κοσμάκη ετοιμοθάνατο!
Όποιος από αυτούς τους λακέδες, δεξιούς, κεντρώους ή αριστερούς κατέχει την διακυβέρνηση της εξουσίας των αστών θα επικαλείται τους ξένους, τους εξωγήινους ή τον θεό για όσα τραβάει ο λαός! Θα διαδέχεται ο ένας τον άλλον με αποπροσανατολιστικές φαρσοκωμωδίες τύπου «πλατειών» ή τύπου «Παραιτηθείτε»! Θα παραιτείται, θα αλλάζει, θα μετασχηματίζεται το πολιτικό προσωπικό, αλλά η βαρβαρότητα σε βάρος του κοσμάκη θα οξύνεται, η σάπια εκμεταλλευτική εξουσία των αστών θα παραμένει!
Ένας είναι ο δρόμος για τον λαό! Να μην περιμένει να ψηφίσει τσαρλατάνους που άλλα του λένε προεκλογικά κι άλλα κάνουν μετεκλογικά! Να μην περιμένει να παραιτηθούν! Να τους παραιτήσει ο ίδιος και να τους στείλει στον αγύριστο μαζί με την σάπια εξουσία των αστών που υπηρετούν! Να πάρει ο ίδιος την εξουσία στα χέρια του και να ζήσει ανθρώπινα, χωρίς εκμετάλλευση, χωρίς αφεντικά!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις