Τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δύσκολα ...

...Μόνο αυτό δεν έχει πει ακόμα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που προσπαθεί σε κάθε βήμα να δικαιολογήσει στα λαϊκά στρώματα την «αναγκαιότητα» των αντιλαϊκών μέτρων και να καλλιεργήσει αυταπάτες ότι τάχα «βγαίνουμε στο ξέφωτο» και ότι τα μέτρα είναι προσωρινά μέχρι να έρθει η καπιταλιστική ανάπτυξη, που δήθεν θα αποκαταστήσει τις αδικίες.
Και για να καταλάβετε πόσο προσωρινά είναι τα μέτρα αυτά και πόσο μεγάλο το εν λόγω ψέμα που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΕΝΦΙΑ που η κυβέρνηση προεκλογικά θα... καταργούσε, απ' ό,τι αποκαλύφτηκε από την «έκθεση αξιολόγησης συνεπειών ρυθμίσεων» που κατατέθηκε στη Βουλή μαζί με το νέο «αναπτυξιακό νόμο», θα διατηρηθεί τουλάχιστον άλλα... 15 χρόνια, έως το 2031!
Να πώς γίνεται η καπιταλιστική ανάκαμψη: πάνω στα αποκαΐδια των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων, στη φοροληστεία «μακράς διαρκείας» και στην αντιλαϊκή επίθεση που δεν θα έχει τέλος όσο ο λαός δεν βάζει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις, περνώντας στην αντεπίθεση, παλεύοντας για την ανάκτηση όλων των προηγούμενων απωλειών, διεκδικώντας κόντρα στο κεφάλαιο και την εξουσία του την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις