Χρεώνοντας τις βρωμιές του Καπιταλισμού στην ... Μαρίκα!

Η κυρία Ζάρα Βάνγκενκνεχτ, αντιπρόεδρος του κόμματος της Αριστεράς στην Γερμανία, έχοντας πάρει Τσιπραίικα μαθήματα και προφανώς θέλοντας να γίνει η ίδια Μέρκελ στη θέση της Μέρκελ, επιτέθηκε πριν από ένα χρόνο περίπου από το βήμα του Γερμανικού κοινοβουλίου στη Γερμανική κυβέρνηση, για την πολιτική που ασκείται έναντι του Ελληνικού, αλλά και του Γερμανικού, λαού!
Τι είπε η «αριστερή» Ζάρα, δημιουργώντας ρίγη συγκίνησης σε χαχόλους που ξέθαψαν και ξαναπεριφέρουν το video με τον δικανικό της στο διαδίκτυο, διαφημίζοντάς την και γράφοντας ότι επιτέλους μία Γερμανίδα βουλευτής είπε την αλήθεια;!
Είπε λοιπόν η κυρία Ζάρα πως το Ελληνικό δημόσιο χρέος είναι τεράστιο και συνεχώς θα αυξάνεται!
Είπε πως για την οικονομική κατάρρευση φταίνε τα μέτρα λιτότητας, πράγμα που το αναγνωρίζει ακόμα και το ΔΝΤ!
Είπε πως μια διαγραφή του Ελληνικού χρέους θα κοστίσει στο Γερμανό φορολογούμενο, ενώ αν γινόταν αυτό όταν το ζήτησε ο Τσίπρας, αυτό θα φορτωνόταν στην πλάτη των τραπεζών και των ιδιωτών επενδυτών, μιλώντας η κυρία Ζάρα με τέτοιον τρόπο σαν και το αστικό κράτος να είναι ουδέτερο!
Είπε πως η Γερμανική κυβέρνηση ρίχνει στο ήδη χαμένο χρήμα (στην Ελλάδα εννοούσε) ακόμα περισσότερα δισεκατομμύρια.
Είπε ότι τα τελευταία 2 χρόνια δόθηκαν σε βοήθεια προς την Ελλάδα 200 δισεκατομμύρια ευρώ!
Είπε ότι επιβλήθηκε στην Ελλάδα το πιο βίαιο πρόγραμμα λιτότητας που έχει επιβληθεί σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Είπε πως από τότε που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα τα μνημόνια το δημόσιο χρέος αντί να μειωθεί, αυξήθηκε κατά 60 δισεκατομμύρια ευρώ.
Είπε ότι η οικονομία της Ελλάδος από το πρώτο μνημόνιο και ύστερα έχασε το 20% της δύναμής της!
Είπε ότι η ανεργία στην Ελλάδα, κυρίως στους νέους, μοιάζει με τραγωδία, προφανώς μη έχοντας ποτέ ακούσει για τον εφεδρικό στρατό του κεφαλαίου!
Είπε ότι η κατάσταση στην Ελλάδα μετά από κάθε νέο πακέτο θα χειροτερεύει!
Είπε ότι με τα δισεκατομμύρια που δίνει η Γερμανία προς την Ελλάδα, αποδεσμεύει από τις ευθύνες τους, τις τράπεζες και τους κερδοσκόπους, σαν και δεν είναι αυτή η αποστολή των αστικών κρατών!
Είπε ότι τα δισεκατομμύρια η Γερμανία τα δίνει στις τράπεζες και τους κερδοσκόπους κι όχι στο Ελληνικό κράτος, λες και αν τα έδινε στο Ελληνικό κράτος αυτά θα πήγαιναν στους έχοντες ανάγκη!
Είπε ότι τα κέρδη των κερδοσκόπων χρηματοδοτούνται από τον κόπο των πολιτών, κάτι που προφανώς της φάνηκε πρωτοφανές στα πλαίσια της αστικής εξουσίας την οποία υπηρετεί!
Μίλησε για οικονομική μαφία που έχει βγάλει ήδη αρκετά!
Είπε ότι τα δισεκατομμύρια που δίδονται στην Ελλάδα δεν πηγαίνουν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, αλλά στις τράπεζες, κάτι που για την κυρία Ζάρα είναι πράγμα ανήκουστο στα πλαίσια της αστικής δημοκρατίας!
Είπε ότι η Γερμανία δεν αγγίζει τους πλούσιους της Ελλάδας που πλούτισαν από τη διαφθορά!
Αναρωτήθηκε γιατί δεν πιέζονται οι τράπεζες της Ελβετίας να δώσουν στοιχεία για τις Ελληνικές καταθέσεις!
Είπε ότι η τακτική της κυβέρνησης Μέρκελ και στη Γερμανία είναι να βάζει δέκα φορές το χέρι στην τσέπη των φτωχών, παρά μία φορά στην τσέπη των πλουσίων!
Είπε ότι η πολιτική της κυβέρνησης Μέρκελ φταίει που η Ελλάδα βαδίζει προς την καταστροφή, καταστροφή την οποία πληρώνει ο Γερμανός φορολογούμενος!
Είπε ότι η κυβέρνηση Μέρκελ ως χριστιανική παράταξη κάνει τον Αη Βασίλη στους κερδοσκόπους, ενώ παράλληλα κόβει τα κοινωνικά επιδόματα από τους φτωχούς.
Είπε πως στην Γερμανία σαπίζουν σχολεία και δρόμοι, ενώ τα νοσοκομεία βρίσκονται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, γιατί την ώρα που στραγγαλίζονται οι προϋπολογισμοί των κρατιδίων, δίνονται δισεκατομμύρια για να πληρωθούν τα χρέη των κερδοσκόπων!
Είπε ότι παιδικοί σταθμοί και πανεπιστήμια δεν έχουν καμία θέση στη δημοκρατία των αγορών, ενώ αντίθετα έχουν θέση οι τραπεζίτες και οι κερδοσκόποι!
Είπε πως το κόμμα της αριστεράς καταψηφίζει την τραπεζοκεντρική πολιτική της κυβέρνησης Μέρκελ που καταστρέφει την Ευρώπη και είναι αντίθετη με την Ευρωπαϊκή ιδέα!
Τι είπε εν τέλει και περιληπτικά η κυρία Ζάρα σ’ αυτό το δεκάλεπτο περίπου λογύδριό της προς το Γερμανικό κοινοβούλιο;! Ό, τι ακριβώς μας έλεγε, σπαταλώντας μέρες από τη ζωή μας, ο, εν Ελλάδι τον αριστερό παριστάνων, Αλέξιος ο Ελπίδας! Όλα αυτά τα ηχηρά φυσήματα της κυρίας Ζάρας τα είχε «προφυσήξει» ο Αλέξιος ο Πλουτοκρατοκτόνος, ο οποίος μετετράπη άμα τη αναλήψει της διακυβερνήσεως σε λαοκτόνο!
Τι δεν είπε η κυρία Ζάρα, όπως δεν έλεγε ούτε ο Αλέξιος ο επονομαζόμενος και Ελπίδας;! Ότι ο Ελληνικός λαός από την ώρα που η Ελλάδα μπήκε στην τότε ΕΟΚ μέχρι και σήμερα πληρώνει τρία ευρώ για κάθε ένα που η Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει και το οποίο δεν πηγαίνει καν σ’ αυτόν, αλλά στους πλουτοκράτες! Ότι όλο αυτό το οποίο περιέγραψε η κυρία Ζάρα με κάποια εσκεμμένα λάθη, ψεύδη και παραλήψεις, δεν λέγεται ούτε Οικονομική Μαφία, ούτε Κερδοσκοπική πολιτική, ούτε Τραπεζοκεντρική πολιτική! ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ λέγεται!
Αυτό όμως δεν θα το πει ποτέ η κυρία Ζάρα, όπως δεν το έλεγε ούτε ο Αλέξιος, αφού και οι δύο είναι τμήμα του πολιτικού προσωπικού του καπιταλισμού και μάλιστα το πιο σκληρό, το πιο χυδαίο, το πιο μπαγαπόντικο! Γιατί για το μόνο για το οποίο φροντίζουν η Ζάρα κι ο Αλέξιος είναι να κρατήσουν τον λαό σε λήθαργο, ώστε να μην κινδυνέψει η εξουσία των αφεντικών! Βολεύει ο διαχωρισμός σε Καζινοκαπιταλισμό και σε καλό Καπιταλισμό! Πάντα οι χαχόλοι θα υμνούν αυτούς που μιλάνε για αναδιανομή του πλούτου υπέρ των φτωχών! Αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει εντός του Καπιταλισμού! Έγινε ως ένα βαθμό μια φορά γιατί υπήρχε Σοβιετική Ένωση! Τώρα αυτή δεν υπάρχει! Κι αν ο λαός δεν φροντίσει να πάρει την εξουσία στα χέρια του και γρήγορα μάλιστα, Ζάρα, Αλέξιος και άλλοι τέτοιοι τινές θα τον δουλεύουν κατάμουτρα διαιωνίζοντας την φτώχεια, την ανέχεια και την πείνα του και μάλιστα στο όνομα της Αριστεράς!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις