Συριζαίικη απάτη 50%+1 ψήφο!

Μετά την απάτη των 762.426 ψηφοφόρων τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε στον καναπέ μεταξύ των εκλογών του Γενάρη του 2015 και των εκλογών του Σεπτέμβρη του 2015, ώστε με θράσος να φωνάζουν τα στελέχη του ότι ο λαός τους ξαναψήφισε τον Σεπτέμβρη ενώ είχαν ψηφίσει το 3ο μνημόνιο, ετοιμάζουν μια νέα αριθμητική απάτη 50%+1!
Τι είναι το 50%+1;! Η ουσιαστική κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία! Ετοιμάζονται, μεταξύ άλλων, οι ανατροπές που έρχονται στα εργασιακά να συμπεριλαμβάνουν την ουσιαστική κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία αφού αυτή θα πραγματοποιείται μόνο όταν ψηφίζει υπέρ της διεξαγωγής της το 50%+1 των εργαζομένων σε μια επιχείρηση! Όχι το 50%+1 όσων είναι εγγεγραμμένοι στο σωματείο, αλλά το 50%+1 του απόλυτου αριθμού των εργαζομένων! Γιατί;! Μα χάριν της δημοκρατίας!
Ποια όμως δημοκρατία επικαλούνται αυτοί που ετοιμάζονται να καταργήσουν το δικαίωμα στην απεργία για χάρη της;! Την δημοκρατία στην οποία σε διάστημα μόνο 8 μηνών, ψήφισαν 762.426 απογοητευμένοι ψηφοφόροι λιγότεροι, εξαιτίας των αθλιοτήτων που διέπραξε αυτό το μόρφωμα που αυτοπροσδιορίστηκε ως αριστερό! Την δημοκρατία που τολμάει να βαυκαλίζεται για την επανεκλογή των απατεώνων στην κυβέρνηση παρ’ όλο που δεν άφησαν 762.426 ψηφοφόρους να ξαναψηφίσουν! Την δημοκρατία των πλουτοκρατών που επιτρέπει στα κόμματά της να «δουλεύουν» τον κόσμο ώστε οι σαπιοκοιλιάδες να πλουτίζουν όλο και περισσότερο, τάζοντας άλλα πριν τις εκλογές και κάνοντας άλλα μετά! Την δημοκρατία που σ’ ένα βράδυ μετέτρεψε το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος σε «ΝΑΙ»! Την δημοκρατία που θα έστηνε και 10 ακόμα εκλογικές μάχες εάν δεν έπαιρνε το επιθυμητό για τους «μεγαλοκαρχαρίες»  εκλογικό αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2015. Την δημοκρατία που εάν κάτι δεν πήγαινε καλά για τα συμφέροντα των πλουτοκρατών και μετά τη διεξαγωγή 10 εκλογικών μαχών, θα κατέβαζε τα τεθωρακισμένα στους δρόμους και θα μετατρεπόταν σε δικτατορία εν μία νυκτί, όπως εν μία νυκτί μετέτρεψε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος! Την δημοκρατία που προσπαθεί να απομακρύνει με κάθε τρόπο από την εκλογική διαδικασία όλο και περισσότερους ψηφοφόρους, αφού έτσι κι αλλιώς είναι μια κατ’ επίφαση δημοκρατία, της οποίας ο ρόλος είναι να χειραγωγεί τις αντιδράσεις των φτωχών. Την δημοκρατία, που προκειμένου να κάνει τη δουλειά των πλουτοκρατών, είναι ικανή να εκλέξει κυβέρνηση ακόμα και με μονοψήφια συμμετοχή του εκλογικού σώματος!
Αυτή η δημοκρατία που μπορεί να εκλέξει κυβέρνηση, έστω κι αν ψηφίσει μόνο το 1% του εκλογικού σώματος, αφού είναι δικαίωμα του πολίτη να συμμετέχει ή να μη συμμετέχει στα κοινά, αυτή η ίδια δημοκρατία ζητάει για την κήρυξη της απεργίας το 50%+1 των εργαζομένων σε μία επιχείρηση! Αυτό θα πει οπορτουνισμός κι ας το σκεφτούν καλά όσοι καλοπροαίρετα ζητούσαν από τις ταξικές δυνάμεις να συνεργαστούν με αυτούς τους άθλιους απατεώνες, τους πιο πιστούς υπηρέτες και τους πιο βάρβαρους επιστάτες των Καπιταλιστών!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις