Οι Συριζαίοι ξαναδολοφονούν τον Τούση…

gallery thumbnail
Σήμερα το βράδυ οι απατεώνες που ντύθηκαν σωτήρες για να δουλέψουν τον λαό, ετοιμάζονται να τον εκτελέσουν με συνοπτικές διαδικασίες! Στο εκτελεστικό απόσπασμα που έστησαν κυριακάτικα για να ξεφύγουν από τη λαϊκή αντίδραση, όπως ακριβώς έκαναν οι Πλαστηροπαπανδρέου για να δολοφονήσουν τον Μπελογιάννη, δεν θα στήσουν μόνο τους ζωντανούς, αλλά και τους νεκρούς ήρωες του λαού, που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη ζωή, για μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Οι Συριζαίοι σήμερα το βράδυ παραμονή της 9ης Μάη ετοιμάζονται να δολοφονήσουν τον λαό για το καλό του! Και πότε οι βρωμεροί διαχειριστές της σάπιας εκμεταλλευτικής εξουσίας δεν δολοφονούσαν τον λαό για το καλό του;! Ποτέ! Πάντα για το καλό του το έκαναν! Κι όταν μακέλευαν τους εργάτες τον Μάη του 1936 στη Θεσσαλονίκη, με πρώτον τον Τάσο Τούση, για το καλό τους το έκαναν! Γιατί οι εργάτες είχαν παρασυρθεί από τον Μόσκοβο και ζητούσαν να ζήσουν σαν άνθρωποι κι όχι σαν ζώα κι αυτό δεν το ήθελε ούτε το αφεντικό, ούτε κι ο Θεός ο ίδιος!
Οι εγκληματίες που εκμεταλλεύτηκαν την θέληση του λαού να ξεμπερδεύει από το «παλιό», χωρίς να το πάρει ο ίδιος παραμάζωμα, αλλά με τα μαγικά ραβδιά των θαυματοποιών και των γελωτοποιών, αναρριχηθήκαν στη διαχείριση της σαπίλας, αποδεικνύοντας όχι μόνο ότι είναι ίδιοι με τους «παλιούς», αποδεικνύοντας όχι μόνο ότι δεν κουβαλούν τίποτα το νέο, αλλά πάνω απ’ όλα αποδεικνύοντας ότι είναι οι πιο κατάπτυστοι, οι πιο μοχθηροί, οι πιο στυγνοί επιστάτες του καπιταλισμού!
Ο λαός μπορεί και πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του και να γκρεμίσει μνημόνια κι αφεντικά μαζί με το υπηρετικό τους προσωπικό. Πρέπει ν’ αποφασίσει ότι η αλλαγή χρειάζεται κάποιες λίγες θυσίες από τη δική του την πλευρά. Εάν περιμένει ν’ αλλάξουν τα πράγματα χωρίς να κουνήσει το δαχτυλάκι του και χωρίς να είναι διατεθειμένος να θυσιάσει τίποτε, αλλά να εμπιστεύεται τον κάθε τυχοδιώκτη που θα του τάζει φώτα στην άκρη του τούνελ, καθημερινά θα τον θυσιάζουν στον βωμό των κερδών τους κι εκείνος θα είναι ευχαριστημένος αφού δεν εκτελούν μια κι έξω, αλλά τον εξοντώνουν με την σχιζοφρένεια, το έμφραγμα, το εγκεφαλικό, τον καρκίνο από το άγχος της επιβίωσης!
Όλοι στους δρόμους για να μην περάσουν οι νόμοι-λαιμητόμοι, γιατί στους δρόμους θα κριθεί το δίκιο! Όλοι στους δρόμους για να μην καταφέρουν οι Συριζαίοι να ξαναδολοφονήσουν τον Τούση! Όλοι στους δρόμους για να μην επιτρέψουμε στους Συριζαίους να μας ξεκάνουν! Όλοι στους δρόμους για να μην αφήσουμε τους Συριζαίους να εκτελέσουν ακόμα και τα αγέννητα παιδιά μας!
Όλοι στους δρόμους, γιατί στους δρόμους θα κριθεί το δίκιο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις