Οι "βιαστές" που θα μας έσωζαν από τον "βιασμό" ...

Ήρθαν για να “ξεκαβαλήσουν” αυτούς που είχαν “καβαλήσει” και δεν έλεγαν να “αφιππεύσουν”! Τους “ξεκαβάλησαν” λοιπόν, “καβάλησαν” οι ίδιοι και δεν έχουν σκοπό να κατεβούν εις τους αιώνας των αιώνων! Έχουν και επιχειρήματα! Μπορεί, λένε, να συνεχίζουν και οι ίδιοι τον “βιασμό”, μπορεί ο δικός τους “βιασμός” να είναι πιο σκληρός, αλλά αφενός δεν μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά και αφετέρου αν συνέχιζαν να “βιάζουν” οι προηγούμενοι θα μας “βίαζαν” πιο σκληρά σε σχέση με τον πολύ προσεχτικό σκληρό δικό τους “βιασμό”!
Πραγματικός γρίφος! Μέχρι να τον λύσεις, “βιάζουν” και “ξαναβιάζουν”! Γίνονται μάλιστα και πολύ εφευρετικοί! Μα σας “βιάζουμε” με τη θέλησή σας! Μπορεί να σας τάξαμε ότι θα σταματήσει ο “βιασμός” την πρώτη φορά, αλλά τη δεύτερη φορά ξέρατε ότι συμφωνήσαμε να σας “βιάσουμε” και παρ’ όλα αυτά μας ξαναψηφίσατε!
Ω τι αριστερό ήθος! Ω τι αριστερή αντίληψη! Στέκεσαι μπροστά στο ανθρωπάκι, που το έχεις ξεβρακώσει με κάθε τρόπο, κραδαίνοντας τον μπαλτά και το ρωτάς: Να σε “βιάσω” ή να σε σκοτώσω;! Κι αν το ανθρωπάκι φοβηθεί και αποδεχτεί τον “βιασμό” τον φτύνεις στα μούτρα και του λες: Ου να χαθείς παλιομπάσταρδε που από τη μια μου “κάθεσαι” κι από την άλλη διαμαρτύρεσαι!! Υπάρχει όμως και η άλλη περίπτωση, αυτού που πίστεψε την πρώτη φορά, αλλά δεν στήριξε τη δεύτερη φορά τους “βιαστές”! Αυτός θα εξαιρεθεί του “βιασμού”;! Αυτός θα γλιτώσει την σύνταξή του, τον μισθό του, το σπιτάκι του;! Όχι! Μα είναι η βαθιά δημοκρατική αντίληψη, της σκατά δημοκρατικής κοινωνίας, να επιβάλει τον “βιασμό” και σ’ αυτούς που δεν τον αποδέχονται, αφού η πλειοψηφία συνηγόρησε, όχι στο να τους “κάτσει” η ίδια, αλλά στο να τους “κάτσουν” άπαντες μηδενός εξαιρουμένου! Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία που “βιάζονται”! Αυτοί που ποτέ δεν πίστεψαν τους τσαρλατάνους, ούτε την πρώτη, ούτε τη δεύτερη φορά, αυτοί που ήξεραν ότι κι αυτοί έρχονται για τον ίδιο ακριβώς λόγο: Να “βιάσουν” με χειρότερο τρόπο για να πλουτίσουν περισσότερο τα ίδια αφεντικά τα οποία υπηρετούσαν και οι προηγούμενοι “βιαστές”! Αφού όμως η πλειοψηφία συνηγόρησε θα “βιαστείτε” όλοι, ακόμα και οι ανήλικοι οι οποίοι δεν ρωτήθηκαν εάν θέλουν, ακόμα και τα αγέννητα τα οποία εξασφάλισαν θέση στον “βιασμό” πριν ακόμα γεννηθούν!
Αστική δημοκρατία! Έτσι το λένε αυτό! Επίφαση δημοκρατίας! Δικτατορία της άρχουσας τάξης! Η πλειοψηφία, εκβιαζόμενων, ταλαιπωρημένων, απογοητευμένων, διαλυμένων, πεινασμένων, κυνηγημένων, εξουδετερωμένων, αποφάσισαν να δεχτούν τον “βιασμό” κι έτσι πρέπει να “βιαστούν” όλοι! Μα ακόμα κι αυτό δεν είναι αλήθεια! Ούτε τη δεύτερη φορά τα αριστερά καρναβάλια δεν μίλησαν για “βιασμό”! Μίλησαν για την βούλησή τους να τον αποτρέψουν σε αντίθεση με τους υπόλοιπους οι οποίοι θα συνυπέγραφαν με τους ξένους “βιαστές” τον “βιασμό”! Τώρα φτύνουν στα μούτρα τον λαό γιατί, λέει, είχε δει από τα σήματα καπνού που έκαναν ότι επίκειται “βιασμός” κι αυτός πάλι τους εξέλεξε γιατί τους προτίμησε ως “βιαστές” για τα κάλλη τους, για το πόσο κομψοί είναι και για τη γεμάτη γεύση τους!
Βρε ουστ, που θα έλεγε κι ο Λογοθετίδης! Βρε ουστ και ξανά ουστ που θα φορτώσουν στον ίδιο τον κοσμάκη τον “βιασμό” του! Όχι ότι ο κοσμάκης δεν έχει ευθύνες! Έχει και παραέχει αφού τον 21ο αιώνα μπορεί να υπάρχουν χίλιοι μηχανισμοί χειραγώγησης της συνείδησής του, αλλά υπάρχουν και οι ταξικές δυνάμεις που του βρωντοφώναζαν και του βρωντοφωνάζουν τις παγίδες και την προοπτική. Τον 21ο αιώνα η γνώση “περιφέρεται” στους δρόμους κι ο κοσμάκης έχει καθήκον να ψάξει να τη βρει, αντί να προσφέρει τα παιδιά του θυσία στο βωμό των κερδών των “μεγαλοκαρχαριών”! Αλλά από τις ευθύνες που έχει ο κοσμάκης μέχρι του να του χρεώσουμε την αποδοχή του “βιασμού” του, όπως κάνουν οι ανήθικοι ψευτοαριστεροί, υπάρχει μεγάλη απόσταση!
Αυτός ο κοσμάκης σύντομα θα βγει στους δρόμους και θα ανατρέψει τη σαπίλα και θα τερματίσει τον “βιασμό” και θα αποδώσει δικαιοσύνη για τα όσα τον ανάγκασαν να κάνει παρά τη θέλησή του! Τότε, στην Λαϊκή Εξουσία, οι “βιαστές” θα δώσουν λόγο για τις βαρβαρότητες που διέπραξαν σε βάρος του λαού! Και θα είναι μια κοινωνία χωρίς “βιασμούς”, γιατί θα είναι μια κοινωνία που άνθρωπος δεν θα εκμεταλλεύεται τον άνθρωπο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις