Καθ' έξιν ψεύτες

Παραθέτουμε ανακοίνωση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για τις κινητοποιήσεις στη Γαλλία: «Η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει τον επίμονο αγώνα του γαλλικού λαού ενάντια στην κατάργηση των εργασιακών του κατακτήσεων». 
Το όργανο που εξέδωσε την παραπάνω ανακοίνωση είναι
  • του κόμματος που κυβερνά στην Ελλάδα και εφαρμόζει όσα καταγγέλλει για τη ...Γαλλία.
  • Είναι του κόμματος που βάζει πλάτη στο να υλοποιούνται απρόσκοπτα τα όσα αντιλαϊκά αποφασίζει η κυβέρνηση καθ' υπαγόρευσιν των συμφερόντων του κεφαλαίου.
  • Τα στελέχη, που συνέγραψαν και συνυπέγραψαν την ανακοίνωση αυτή, είναι τα ίδια που πασχίζουν να πείσουν τον ελληνικό λαό να δείξει ανοχή, γιατί τάχα το κλίμα στην ΕΕ έχει αλλάξει και προαναγγέλλει θετικές εξελίξεις.
  • Είναι τα ίδια που παρουσιάζουν τον Φρ. Ολάντ σαν σύμμαχο της κυβέρνησης στην υποτιθέμενη προσπάθειά της να περισώσει τα δίκια του λαού. Μάλιστα, δεν πάει καιρός που τον είχαν υποδεχτεί σαν ...Μεσσία.
  • Είναι το κόμμα της κυβέρνησης που σε λίγους μήνες από τώρα ανοίγει και στην Ελλάδα τα Εργασιακά, με στόχο την πλήρη ανατροπή τους, όσων έχουν απομείνει όρθια.
Κοινώς, είναι αυτοί που ανήγαγαν το ψέμα και την κοροϊδία σε επιστήμη, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη βρώμικη δουλειά που τους ανέθεσε το κεφάλαιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις