Για τα "πανηγύρια"!

Η εκδοχή του κ.Τσίπρα – όπως την μετέφερε στο χτεσινό υπουργικό συμβούλιο – είναι ότι "το πακέτο της αξιολόγησης κλείνει χωρίς την νομοθέτηση επιπρόσθετων μέτρων"!
Η εκδοχή του Αρκά – του κατ’ επανάληψη "κακοποιημένου"  από τον μνημονιακό συνεταίρο του κ.Τσίπρα, τον κ.Μητσοτάκη – για την συμπαιγνία ντόπιων και ξένων "σωτήρων" είναι αυτή:
Η συμπληρωματική εκδοχή του κ.Τσίπρα,
  • μετά το Ασφαλιστικό που επιφέρει νέα βάρη άνω των 8 δισ. ευρώ,
  • μετά το νυν και επόμενο φορολογικό που φέρνουν νέα βάρη άνω των 9 δισ. ευρώ και
  • μετά τον «κόφτη» που ισοδυναμεί με Μνημόνια διαρκείας,
είναι ότι "πάμε σε απογείωση"…
Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό το λεξικό της πολιτικής απατεωνιάς, της εμφάνισης του μαύρου – άσπρου, με το οποίο πορεύεται η κυβέρνηση.  
Επιτρέψτε μας, λοιπόν, αντί άλλου σχολίου, η στήλη σήμερα να περιοριστεί σε μια αφιέρωση: Αφιερώσουμε στην κυβέρνηση την παρακάτω φωτογραφία – μάλιστα δεν αποκλείουμε ο απεικονιζόμενος να μετέχει του στενού επικοινωνιακού κυβερνητικού κύκλου.
Αυτό ακριβώς βιώνουμε, έτσι αποτυπώνεται η αλήθεια που "πνίγεται" από το βροντώδες πολιτικό ψεύδος που συνοδεύει τα κάθε φορά "επινίκια" των κυβερνητικών "διαπραγματεύσεων".
Και το χειρότερο:  Ούτε καν οι "χίλιες λέξεις" της φωτογραφίας δεν επαρκούν για να περιγράψουν την "αξία" που έχουν για τον ελληνικό λαό τα κυβερνητικά "πανηγύρια". 
Νίκος Μπογιόπουλος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις