Τα συνεταιράκια των πλατειών ξαναχτύπησαν…

gallery thumbnail
Οι δύο συνεταίροι της θεομπαιξίας και του αποπροσανατολισμού, που γιγαντώθηκαν μέσα στις πλατείες με σύνθημά τους «έξω τα κόμματα, έξω τα χρώματα», χθες το βράδυ ξαναχτύπησαν μέσα στον «ναό της δημοκρατίας»! Οι τύποι, οι οποίο έφεραν προς ψήφιση νέους νόμους-λαιμητόμους για τα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα, θυμήθηκαν την ύπαρξη στο «ναό της δημοκρατίας, των συνεταίρων τους φασιστών στις πλατείες και αποφάσισαν να τους εκμεταλλευτούν! Πήρε φόρα λοιπόν ένας εκ των πανηγυρτζήδων που θα έσκιζε τα μνημόνια, θαμώνας του κάτω μέρους της πλατείας και κατηγόρησε τους θαμώνες του πάνω μέρους της πλατείας ότι είναι υπόδικοι! Σώπα! Καλά που το θυμήθηκε! Για το ότι και με ευθύνη του «αριστερού» θιάσου οι υπόδικοι, οι δολοφόνοι του Φύσσα, βρίσκονται εκτός φυλακής, ο πανηγυρτζής δεν είπε τίποτα!
Τι έκαναν χθες οι αυτοαποκαλούμενοι «αριστεροί» νταουλτζίδες-βιολιτζίδες;! Αποπροσανατόλιζαν τον λαό όπως έκαναν και με τις πλατείες του αίσχους το 2011, εκεί όπου κορόιδεψαν τον κόσμο στέλνοντάς τον στο σπίτι του να υποστεί όλες τις αντιλαϊκές επιθέσεις αδιαμαρτύρητα, ενώ οι ίδιοι εξαργύρωσαν την εκδούλευση που έκαναν στο σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, αναλαμβάνοντας ο ένας να παίξει το ρόλο της Σκύλας κι ο άλλος τον ρόλο της Χάρυβδης!
Την ώρα που οι «αριστεροί» ταγοί της εξουσίας ξαναδολοφονούσαν τους νεκρούς ήρωες του λαού και υποθήκευαν το μέλλον των αγέννητων παιδιών, είχαν το θράσος να κατηγορούν τους φασίστες, ως φασίστες! Τα δύο άκρα του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος που λέγεται καπιταλισμός, έστησαν χθες έναν ακόμα καυγά μέσα στο «ναό της δημοκρατίας» για να σηκώσουν κουρνιαχτό. Αντί να απολογηθούν οι παπατζήδες που θα καταργούσαν το μνημόνιο με ένα νόμο κι ένα άρθρο θυμήθηκαν ότι οι φασίστες είναι εγκληματίες! Όταν συμβίωναν στις πλατείες μαζί τους δεν το ήξεραν ότι είναι φασίστες-εγκληματίες;! Όταν αντάμα εκδίωκαν από τις πλατείες το 2011 τα ταξικά σωματεία, δεν ήξεραν ότι είναι φασίστες-εγκληματίες;! Όταν η προηγούμενη πρόεδρός τους του «ναού της δημοκρατίας», η κυρα-Ζωίτσα, έψαχνε τρόπο για να κουβαληθούν οι υπόδικοι-εγκληματίες στις συνεδριάσεις δεν ήξεραν ότι είναι φασίστες-εγκληματίες;!
Το ήξεραν και τότε, το ήξεραν και χθες, αλλά χθες οι «αριστεροί» απατεώνες που υφάρπαξαν την ψήφο του λαού, έπρεπε να καλύψουν το στυγερό έγκλημά τους πίσω από τα εγκλήματα των ναζιστών, γι’ αυτό και τα θυμήθηκαν!
Μαύρο στα δύο άκρα της σαπίλας που κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς ετοιμοθάνατους! Μαύρο σε φασίστες και οπορτουνιστές! Μαύρο και στα «ενδιάμεσα» της δήθεν «νηφαλιότητας», που καταψήφισαν Ασφαλιστικό και Φορολογικό για να κοροϊδέψουν τον κόσμο, ενώ ψήφισαν ή στήριξαν τα μνημόνια. Ταγμένοι στο άρμα της ισοπέδωσης των λαϊκών δικαιωμάτων είναι, στην υπηρεσία του απάνθρωπου εκμεταλλευτικού συστήματος της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις