Η φοροδιαφυγή της τυρόπιτας!

Ήρθαν τάζοντας λαγούς με πετραχήλια! Ήρθαν υπονοώντας ότι θα φορολογήσουν τους έχοντες και κατέχοντες! Ήρθαν διατυμπανίζοντας ότι θα δώσουν τέλος στις ανισότητες! Ήρθαν διακηρύσσοντας ότι θα πατάξουν τη φοροδιαφυγή!
Τους λαγούς με τα πετραχήλια και το γάλα του πουλιού τα αντικατέστησαν με λαιμητόμους και κρεμάλες. Η φορολόγηση των εχόντων και των κατεχόντων αφορούσε τα φυσικά πρόσωπα, δηλαδή τον λαουτζίκο, αφού οι «μεγαλοκαρχαρίες» φορολογούνται ως επιχειρηματικοί όμιλοι, πράγμα που σημαίνει ότι εκείνοι σχεδόν δε φορολογούνται. Το τέλος των ανισοτήτων που οι μπουνταλάδες κατάλαβαν ότι θα σήμαινε την άνοδο των μισθών και των συντάξεων των εξακοσίων ευρώ, στα χίλια διακόσια ευρώ, σήμαινε την συνολική καθοδική εξίσωσή τους στα τετρακόσια ευρώ.
Όσο για την πάταξη της φοροδιαφυγής! Εκεί σπάμε τη μεγάλη πλάκα! Κάποιοι πίστεψαν ότι οι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί θα φορολογούσαν το μεγάλο κεφάλαιο, υβρίζοντας μάλιστα αυτούς που δεν έλεγαν να βάλουν πλάτη στους απατεώνες για να έρθουν στη διακυβέρνηση. Οι λωποδύτες λοιπόν που θα πάτασσαν τη φοροδιαφυγή, οι ψευταράδες που υφάρπαξαν την ψήφο και την εμπιστοσύνη του κόσμου, οι αριστεροί υπάλληλοι των εφοπλιστών των οποίων η ημερήσια φορολογία ανά πλοίο δεν ξεπερνάει τα 10 ευρώ, αμόλησαν τους φορομπηχτικούς και κατασταλτικούς μηχανισμούς για να κυνηγήσουν τα ανθρωπάκια που δεν κόβουν απόδειξη για την τυρόπιτα! Μάλιστα, ξανά μανά, με την ίδια επιχειρηματία των προηγούμενων του ότι αν δεν πληρώνει κανείς πως θα πάει το κράτος μπροστά!
Όποιος έχει αυταπάτες για το αν το παραπάνω λέγεται κοροϊδία, ας ανοίξει λίγο τα μάτια του να διαβάσει κι ας ανοίξει λίγο τα αυτιά του ν’ ακούσει! Αυτές τις αηδίες που λένε σήμερα οι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί, τις έλεγαν και οι Σαμαροβενιζελοκουβελοκαρατζαρουραίοι, χωρίς αυτές να αποτελούν δική τους έμπνευση! Η φορολόγηση των εφοπλιστών με 3.500 ευρώ το χρόνο ανά πλοίο και της φορολόγησης του τυροπιτά του τελευταίου χωριού της χώρας με ποσό μεγαλύτερο από αυτό δεν είναι κοροϊδία. Καπιταλισμός είναι! Η σαπίλα που ξεζουμίζει εργάτες και λαό την ίδια ώρα που φοροαπαλλάσσει το μεγάλο κεφάλαιο δεν είναι θεϊκή εντολή. Είναι Καπιταλισμός!
Αυτό το σύστημα ήρθαν να υπηρετήσουν και αυτοί που παράστησαν τους αριστερούς! Στο χέρι αυτών που τους έφεραν είναι να μην τους ανεχτούν άλλα τριάντα χρόνια, όπως ανέχτηκαν τους προηγούμενους, στο χέρι τους είναι να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν, όπως στο χέρι τους είναι να ζήσουν χωρίς αφεντικά αντιλαμβανόμενοι ότι εργάτες χωρίς αφεντικά μπορούν να υπάρξουν και τέτοιο παράδειγμα υπήρξε στην ιστορία, αφεντικά χωρίς εργάτες όμως δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν και τέτοιο παράδειγμα δεν υπήρξε ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις