Φωνάζει ο κλέφτης ...

Τις προηγούμενες μέρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία της νομιμοποίησης των αντιπροσώπων στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, όπου με καθοριστική συμβολή των δυνάμεων της ΔΑΣ (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ) αποκαλύφθηκαν "σημεία και τέρατα" σε ό,τι αφορά τη βιομηχανία κατασκευής αντιπροσώπων, που έχει συγκροτήσει ο εργοδοτικός - κυβερνητικός συνδικαλισμός. Μια ενδεικτική εικόνα παρουσιάζει σήμερα ο ″Ριζοσπάστης″.
Φαίνεται όμως ότι κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν το γεγονός ότι ο μηχανισμός αλλοίωσης των συσχετισμών, που στήνουν με επιμέλεια και με τη βοήθεια των αφεντικών τους, χάνει την αποτελεσματικότητά του και αδυνατίζει από τις αποκαλύψεις και τη στάση της ΔΑΣ.
Ενας από αυτούς είναι ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ στο ΕΚΑ, Ν. Κιουτσούκης, ο οποίος γράφει σ' ένα εμετικό σχόλιο: «Με αφορμή το συνέδριο του ΕΚΑ και τον αποκλεισμό σωματείων από τον πολυθεσίτη τραμπούκο βουλευτή του ΚΚΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ (σ.σ. αναφέρεται στον Χρ. Κατσώτη), αλλά και των παρατάξεων που ως ουρά τον ακολουθούν, καταθέτουμε την ακόλουθη δήλωση: "Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι - όσοι πολίτες δεν πιστεύουν σ' αυτήν - καταχράστηκαν το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας - λέξη άγνωστη στο καθεστώς που στηρίζουν - διότι έμαθε στους πολίτες - κομμουνιστές και άλλους - να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια και τον τραμπουκισμό ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία!!!" Ισοκράτης - Kιουτσούκης!!!».
Τα παπαγαλάκια του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού, "παιδιά" γνωστών εργατοπατέρων που "μεγαλούργησαν" σε προηγούμενες δεκαετίες (Καρακίτσος, Μακρής, Θεοδώρου, κ.ά.), καμαρώνουν για τις νοθείες και τα σωματεία - μαϊμού και καταφεύγουν σε χυδαίο αντικομμουνισμό, για να καλύψουν τις πομπές τους και το βρώμικο ρόλο που παίζουν στις πλάτες των εργαζομένων. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα το καταφέρουν και γι' αυτό θα φροντίσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις