Με την τροπολογια του ΚΚΕ ή με τους πλουτοκρατες;!

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με τους καπιταλιστές δεν χρειάζεται ιδιαίτερες κουβέντες και αποδείξεις! Δυόμιση χρόνια στην διακυβέρνηση και αντίθετα από αυτά που υποσχόταν για να κοροϊδέψει τον λαό και να αρπάξει την ψήφο του, όχι μόνο διατήρησε τα παλιά μνημόνια και τους αντιλαϊκούς νόμους, αλλά επιπλέον ψήφισε νέα σκληρότερα μνημόνια και αντιλαϊκούς νόμους! Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο κορόιδεψε τον λαό για το τι είχε σκοπό να κάνει αλλά τάραξε και το ΚΚΕ στις προβοκατόρικες προτάσεις φιλίας και συγκυβέρνησης, λες και το ΚΚΕ ήταν δυνατόν να συμπράξει στην ψήφιση των μνημονίων και στην σφαγή του λαού!
Επειδή όμως οι Συριζαίοι έχουν γίνει «μανούλες» στην απάτη και στον αποπροσανατολισμό, κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία χρεώνουν τα αποτελέσματα της πολιτικής που εφαρμόζουν στην «Μαρίκα», στον «Χατζηπετρή» στη «Δικαιοσύνη» και σε όποιον άλλον εύκαιρος βρεθεί! Έτσι πριν λίγες ημέρες επιτέθηκαν εκ του συστάδην στον Άρειο Πάγο διότι σύμφωνα με πρόσφατη απόφασή του «η καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων στον εργαζόμενο, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μονομερής βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας»! Το τι κατηγορίες εκτόξευσαν οι Συριζαίοι για την αστική δικαιοσύνη εξαιτίας και αυτής της απόφασης δεν λέγεται! Κατηγορίες για αντεργατική στάση μέχρι και υπονόμευση της αριστερής κυβέρνησης!
Σήμερα λοιπόν, πριν από λίγο, κατατέθηκε στη Βουλή τροπολογία του ΚΚΕ ώστε να «θεωρείται μονομερής βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας η αξιόλογη καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων αποδοχών του εργαζομένου από τον εργοδότη, ανεξαρτήτως της αιτίας της καθυστέρησης»! Με βάση αυτήν την τροπολογία η απόφαση του Αρείου Πάγου, που δήθεν τόσο πολύ εξαγρίωσε τους Συριζαίους, δεν θα έχει καμιά ισχύ και επίσης δεν θα μπορέσει να ξαναπαρθεί τέτοιου είδους αντεργατική απόφαση. Άιντε να δούμε τι στάση θα κρατήσουν κατά την ψήφιση της συγκεκριμένης τροπολογίας οι Συριζαίοι και τι παραμύθια θα μας πουν για να μην την ψηφίσουν! Άιντε να δούμε τι θα εφεύρουν οι Συριζαίοι για να ταχθούν για άλλη μια φορά με τους καπιταλιστές και να καταψηφίσουν την τροπολογία του ΚΚΕ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις