Έμπλεξαν τον Φλωράκη στις βρομοδουλειές τους!

Πριν από λίγο ο «δημοσιογράφος», ο οποίος εκλιπαρούσε πριν λίγο καιρό σε απευθείας μετάδοση τον καναλάρχη, αφεντικό του, να μην τον κλωτσήσει, θυμήθηκε την θητεία του στον Ριζοσπάστη και ανέφερε το τι τους έλεγε ο Χαρίλαος Φλωράκης τριάντα χρόνια πριν για έναν εκ των επιχειρηματιών που παίρνουν μέρος στην διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών!
Ο Χαρίλαος δεν είναι ζωντανός για να επιβεβαιώσει τα όσα με τόση ευκολία ανέφερε ένας «πρώην» για μια κουβέντα που έγινε τριάντα χρόνια πριν! Το σίγουρο είναι ότι εάν ζούσε ο Χαρίλαος δεν θα εξέφραζε την άποψή του για κανέναν εκ των επιχειρηματιών που λαμβάνουν μέρος σ’ αυτήν την κωμική διαδικασία τηλεοπτικών αδειοδοτήσεων, αφού με τον τρόπο αυτό έμμεσα θα έπαιρνε θέση υπέρ του άλλου επιχειρηματία! Ο Χαρίλαος όμως έφυγε με ψηλά το κεφάλι από τη ζωή για να χρησιμοποιεί το κάθε παπαγαλάκι τ’ όνομά του, υπέρ του αφεντικού του! Ο καπετάν Γιώτης δεν έγινε πρώην, δεν πρόδωσε, δεν μετάνιωσε για το κόμμα του και τους αγώνες του! Ο  Χαρίλαος ήθελε να ανατρέψει την κοινωνία των καπιταλιστών και να φέρει τον κομμουνισμό, δεν ήθελε να διώξει τον ένα καπιταλιστή για να φέρει τον άλλον!
Ας αφήσουν λοιπόν τον Χαρίλαο έξω από τις βρομοδουλειές τους, γιατί μας θυμίζουν κάτι άλλους βρωμερούς, που τριάντα χρόνια πριν, στα διαλλείματα των φωτογραφιών του στήθους της Μιμής, διέδιδαν ιστορίες για κότερα και αγρίους!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις