Σταματάει κάθε πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας

Επιτέλους η Αριστερά στάθηκε στο ύψος της και προχωράει στη δέσμευσή της για «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ»! Στη μεγαλειώδη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε ο πρωθυπουργός μας, ο πρώτος αριστερός πρωθυπουργός, έδωσε γροθιά στους τραπεζίτες και από τη Δευτέρα όπως δεσμεύτηκε θα γίνει νόμος του κράτους η απαγόρευση αρπαγής της λαϊκής κατοικίας!
Ο πρωθυπουργός μας είναι σίγουρο ότι θα ανοίξει τη Βουλή παραμονή του δεκαπενταύγουστου για να ψηφίσει νόμο προκειμένου να μην τολμήσουν τα κοράκια των τραπεζών να απλώσουν το βρωμόχερό τους στη λαϊκή κατοικία! Ο πρωθυπουργός ,μας έκανε περήφανους κι ένα δάκρυ κατρακυλάει στο μάγουλό μας από συγκίνηση, όπως και στο δικό του όταν μπήκε για πρώτη φορά ως πρωθυπουργός στη Βουλή, γιατί ήρθαμε για να ανασάνει ο κοσμάκης κι όχι οι τράπεζες και με το διάγγελμα αυτό του πρωθυπουργού όσοι η κατοικία τους κινδυνεύει πρέπει από σήμερα να αισθάνονται ασφαλείς!
Το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τη λαϊκή κατοικία από τη μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε ενώ τα πορνοκάναλα μεταδίδουν ψέματα για δήθεν νέο κώδικα δεοντολογίας των τραπεζών που καθορίζει την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας προκειμένου να πλήξουν την πρώτη αριστερή κυβέρνηση, βάζει τέλος στις διαδόσεις!
Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού για σταμάτημα κάθε πλειστηριασμού βουλώνει τα στόματα των ΚΚέδων που έχουν σκάσει από τη ζήλια τους επειδή το παλικάρι μας έγινε πρωθυπουργός και δεν σταματούν σ’ όλους τους τόνους να φωνάζουν ότι η αριστερή κυβέρνηση θα παραδώσει τη λαϊκή κατοικία στους τοκογλύφους, καλώντας τον κόσμο στους δρόμους σε αντίσταση! Τώρα, μετά του διάγγελμα του πρωθυπουργού, να κλείσει ο λαός τ’ αυτιά του στις σειρήνες του ΚΚΕ και να πάει διακοπές, μέχρι και δανειζόμενος χρήματα, καθώς το σπίτι του δεν κινδυνεύει, αφού παραμονές του δεκαπενταύγουστου η κυβέρνησή μας με νόμο θα γλιτώσει τα σπίτια!
Να πάει διακοπές κι όταν γυρίσει αν δεν βρει το σπίτι του με αλλαγμένες κλειδαριές και τα πράγματά του στο δρόμο εμάς να μην μας λένε οπορτουνιστές!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις