Ψηλά οι γροθιές μας σφιχτά οι γραμμές μας ...

Μαύρος «αριστερός» Σεπτέμβρης έρχεται! Οι απατεώνες που υφάρπαξαν τις λαϊκές ψήφους τάζοντας να φέρουν την Άνοιξη φέρνουν πρόωρα ένα χειμώνα, που μαζί του μόνο ο χειμώνας της μεγάλης πείνας της κατοχής θα μπορεί να συγκριθεί! Οι ψεύτες που θα ήκοβαν τον ΕΝΦΙΑ, που θα αποκαθιστούσαν μισθούς και συντάξεις, που θα επανέφεραν τους κομμένους μισθούς και τις συντάξεις, όχι μόνο δεν έκαναν αυτά που έταξαν, αλλά φόρτωσαν και νέα βάρη στις πλάτες αυτών που τους πίστεψαν κι αυτών που δεν τους πίστεψαν!
Τον Σεπτέμβρη οι αυτοαποκαλούμενοι «αριστεροί» θα επιτεθούν να πετάξουν κόσμο στον δρόμο! Οι υποψήφιοι άστεγοι και ρακοσυλλέκτες θα είναι φοβισμένοι και μπαϊλντισμένοι! Το αν θα αντιδράσουν θα εξαρτηθεί από τη στάση των υπολοίπων! Αυτών που οι ψευταράδες θα τους φορτώνουν με ψευτιές περί φωτός στην άκρη του τούνελ! Το φως στην άκρη του τούνελ όμως είναι παγίδα! Είναι ένα κλεφτοφάναρο που το κρατάει κάποιος τσαρλατάνος σαν όλους αυτούς που μέχρι τώρα έταζαν φως στην άκρη του τούνελ αν ο λαός δέχονταν να υποστεί εξευτελισμούς και βάσανα! Η στάση των κατατρεγμένων θα εξαρτηθεί από τη στάση αυτών που έχουν πέντε φράγκα στην τράπεζα κι οι ψευταράδες τους απειλούν ότι θα τους τα πάρουν αν υπερασπίσουν την κατοικία του κοσμάκη, αυτών που οι απατεώνες θα τους απειλούν ότι αν δεν ξεσπιτώσουν ένα εκατομμύριο ανθρώπους, θα αυξήσουν σ’ αυτούς κι άλλο την φορολογία!
Σ’ αυτά τα ψευδοδιλλήματα και σ’ αυτές τις απειλές ο λαός πρέπει να κρατήσει γερά και να μην «τσιμπήσει»! Εάν οι βάρβαροι τελειώσουν με τους πλειστηριασμούς, θα επιτεθούν στις καταθέσεις κι αν τελειώσουν με τις καταθέσεις θα κόψουν κι όλες τις συντάξεις κι αν κόψουν κι όλες τις συντάξεις θα μετατρέψουν τους μισθούς σε κουραμάνα κι αν μετατρέψουν τους μισθούς σε κουραμάνα δεν θ’ αφήσουν πέτρα πάνω στην πέτρα! Στην «αριστερή» επερχόμενη αντιλαϊκή επέλαση του Σεπτέμβρη πρέπει οι γροθιές να είναι ψηλά, πρέπει οι γραμμές να κρατηθούνε σφιχτά! Στην επερχόμενη λαίλαπα ο καθένας πρέπει να κρατήσει γερά τον διπλανό του γιατί αν πέσει ο διπλανός του, όταν θα έρθει η δική του σειρά να λιανιστεί από τους κανίβαλους, δεν θα υπάρχει κανένας για να φωνάξει γι’ αυτόν!
Και ο δικός μας ο λαός έχει χρέος και δεν έχει δικαιολογία! Ο δικός μας λαός δεν είναι μόνος του! Εκεί στις Θερμοπύλες οι Λακεδαιμόνιοι κρατούν γερά, αρνούμενοι να υποστείλουν την σημαία του παγκόσμιου προλεταριάτου, αρνούμενοι να συμβιβαστούν με την βαρβαρότητα, αρνούμενοι ν’ ανοίξουν δρόμο για να περάσουν οι Μήδοι! Δίπλα στους Λακεδαιμόνιους, δίπλα στις Λαϊκές τους Επιτροπές που ετοιμάζονται να μετατρέψουν σε Θερμοπύλες την υποψήφια προς αρπαγή από τους «αριστερούς» λαϊκή κατοικία, ο λαός πρέπει να σφίξει τις γραμμές του! Και θα είναι τιμή γι’ αυτούς που στο πλάι των Λακεδαιμονίων θα πολεμήσουν, στο πλάι των απροσκύνητων, στο πλάι των απογόνων του Ανθρώπου! Και θα είναι τιμή γιατί στον τόπο αυτό έλαχε να ανοίξει τον δρόμο για να περάσουν τα πανανθρώπινα ιδανικά, στον τόπο αυτόν έλαχε να δώσει τα φώτα του πολιτισμού ξανά, αλλά αυτήν την φορά ενός ανώτερου πολιτισμού όπου άνθρωπος δεν θα εκμεταλλεύεται άνθρωπο, στον τόπο αυτό και στους ανθρώπους του κόσμου που έτυχε αυτήν την στιγμή να τον πατούν έτυχε να πρέπει να αποδείξουν από πούθε κρατάει η σκούφια τους όχι με τα λόγια και αναπολώντας περασμένα μεγαλεία, αλλά με τις πράξεις και με την θυσία! Να αποδείξουν ότι στ’ αλήθεια μπάρμπα είχαν τον Λεωνίδα και τον Παπαφλέσσα και τον Άρη και τους υπερασπιστές του Κάστρου του Υμηττού και τους ηρωικούς μαχητές του Γράμμου κι όχι τον Εφιάλτη και τους Μιχάλαγαδες!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις