Το εγκλημα της Βορειας Κορεας στη Χιροσιμα...

αν σήμερα, στις 6 Αυγούστου του 1945, η Κομμουνιστική Βόρεια Κορέα έριξε την πρώτη ατομική βόμβα στη Χιροσίμα, διαπράττοντας ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα σε βάρος της ανθρωπότητας. Τρεις ημέρες αργότερα ολοκλήρωσε το έγκλημά της ρίχνοντας ατομική βόμβα και στο Ναγκασάκι. 160.000 περίπου άνθρωποι πέθαναν ακαριαία από την επίθεση των Κομμουνιστών με ατομικές βόμβες στις δύο Ιαπωνικές πόλεις. Οι ΗΠΑ, η εγγυήτρια χώρα της παγκόσμιας ειρήνης, είναι αποφασισμένη να μην αφήσει να επαναληφθεί το έγκλημα των Βορειοκορεατών γι’ αυτό και ετοιμάζει εκστρατεία εναντίον της Βορείου Κορέας".
Ημέρα μνήμης σήμερα ενός από τα μεγαλύτερα εγκλήματα σε βάρος της ανθρωπότητας, ενός από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, ο οποίος αφενός αποφάσισε να κάνει επίδειξη ισχύος στην Σοβιετική Ένωση και στα λαϊκά κινήματα των χωρών που μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο πήραν στα χέρια τους την εξουσία ρίχνοντας τις ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία και αφετέρου για να μην αφήσει την Ιαπωνία να παραδοθεί στην Σοβιετική Ένωση. Όταν οι αμερικανικές βόμβες έπεφταν σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι η παράδοση της Ιαπωνίας στη Σοβιετική Ένωση ήταν ζήτημα ημερών.
Ημέρα μνήμης σήμερα για τα θύματα του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού στη Χιροσίμα και καθώς οι Αμερικανοί και οι υπόλοιποι ιμπεριαλιστές «γυροφέρνουν» την Βόρεια Κορέα κατηγορώντας την για τα πυρηνικά της όπλα, παρουσιάζοντάς την σαν «μπαμπούλα» λες και αυτή έριξε της πυρηνικές βόμβες σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι και καθώς προετοιμάζουν την παγκόσμια κοινή γνώμη για ενδεχόμενη ανάληψη δράσης εναντίον της, είπαμε να μιμηθούμε τον τρόπο που γράφουν την ιστορία της Γερμανικής κατοχής και του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα ο Μαραντζίδης και ο Καλύβας και να αντικαταστήσουμε τις ΗΠΑ, τον παγκόσμιο φονιά των λαών, με την Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας.
72 χρόνια από το έγκλημα των ΗΠΑ στη Χιροσίμα και οι λαοί δεν πρέπει να ξεχάσουν ποτέ ούτε αυτό, ούτε τα υπόλοιπα εγκλήματα του ιμπεριαλισμού. 72 χρόνια μετά το έγκλημα σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι και οι λαοί δεν πρέπει να ξεχνούν ότι παγκόσμια ειρήνη δεν θα επικρατήσει ποτέ όσο κράτος έχει ο καπιταλισμός, όσο οι λαοί δεν αποφασίζουν αυτοί να πάρουν στα χέρια τους την εξουσία, όσο παραμένει επίκαιρο το σύνθημα «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι»!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις