Το σκοπευτήριο της Καισαριανής ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ ...

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός που κουβαλούσε μαζί του την ελπίδα για τον λαό, αλλά αφού εξελέγη από το καπέλο του αντί για την ελπίδα, έβγαλε την πανούκλα, έχει βρει την προσωπική του κολυμβήθρα του Σιλωάμ και ψάχνει τον τρόπο να περάσει από εκεί για να αποκαθάρει τις αμαρτίες του και να συνεχίσει το «θεάρεστο» έργο του!
Την προηγούμενη φορά που επισκέφτηκε το σκοπευτήριο της Καισαριανής ήταν αμέσως μετά την νίκη του στις εκλογές του Γενάρη του 2015, όταν μετά βαΐων και κλάδων πήγε να αποτίσει φόρο τιμής στους εκτελεσμένους κομμουνιστές και κατόπιν αυτού τίμησε τον αγώνα και την θυσία των εκτελεσμένων με νέο σκληρότερο μνημόνιο, νέους σκληρότερους αντιλαϊκούς νόμους, τους οποίους οι πριν από αυτόν ούτε που σκέπτονταν ότι θα μπορούσαν να ψηφίσουν, γιατί τότε ο Αλέξης τους φώναζε δοσίλογους για τα όσα ηπιότερα, από αυτά που σήμερα πράττει αυτός, έπρατταν!
Μετά τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 ο Αλέξης Τσίπρας δεν τόλμησε να επισκεφθεί το σκοπευτήριο της Καισαριανής γιατί πιθανόν δεν χρειαζόταν κολυμβήθρα του Σιλωάμ εκείνην την συγκεκριμένη στιγμή, γιατί πιθανόν έτριζαν τα κόκαλα των εκτελεσμένων αγωνιστών, γιατί πιθανότατα ντράπηκε και ο ίδιος για το μέγεθος της ύβρεως της παρουσίας ενός πρωθυπουργού, που τσάκισε στα μνημόνια και στους εφαρμοστικούς νόμους τον λαό, στον ιερό αυτό χώρο της θυσίας.
Σήμερα με αφορμή την απόδοση του Σκοπευτηρίου στον δήμο της Καισαριανής, ο Αλέξης Τσίπρας βρήκε ξανά τον τρόπο να ταράξει τους νεκρούς κομμουνιστές, επισκεπτόμενος την προσωπική του κολυμβήθρα του Σιλωάμ! Δεν είναι μόνο που δυσανασχετούμε γιατί θα αναστατώσει τον ύπνο των ηρώων που έδωσαν την ζωή τους για να ψηλώσει ο λαός ένα μπόι και όχι για να τον θάβουνε οι διάφοροι Αλέξηδες καθημερινά όλο και πιο βαθιά, αλλά και γιατί φοβόμαστε ότι αυτή η επίσκεψη στο σκοπευτήριο προμηνύει νέα βάρβαρη αντιλαϊκή επίθεση και νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα. Την προηγούμενη φορά που ο αριστερός πρωθυπουργός πάτησε το πόδι του στην Καισαριανή ήρθε μεγάλη αντιλαϊκή θύελλα.
Ο Αλέξης Τσίπρας πηγαίνοντας στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής θα προσπαθήσει να πάρει ένα σφουγγάρι το οποίο θα ονομάζεται «απόδοση του σκοπευτηρίου στον λαό του δήμου» και θα προσπαθήσει με αυτό να σβήσει όσα βάρβαρα αντιλαϊκά έπραξε έως σήμερα κι αφού θα σβήσει από τον πίνακα τα παλιά θα μπορεί να γράψει νέα, θα μπορεί να φτιάξει νέους νόμους που να φέρνουν τον λαό όλο και πιο κοντά στην αιωνιότητα, χωρίς αυτός να χάνει τον τίτλο του Αριστερού!
Ίσως ο μοναδικός τρόπος να δικαιολογηθεί η παρουσία του πρωθυπουργού του τρίτου και σκληρότερου μνημονίου στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, να είναι η θεάρεστη αριστερή πράξη του να ηρωοποιήσει ολόκληρο τον λαό με τα μέτρα ξεπαστρέματος που ψηφίζει και η συντομότερη δυνατή αποδήμηση του λαού δίπλα στους κομμουνιστές ήρωες της Καισαριανής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις