Τα παλιά - γνωστά κόλπα της σοσιαλδημοκρατίας...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ κανένα παράπονο ο ΣΥΡΙΖΑ. Από παντού - πλέον - παίρνει συγχαρητήρια για την πολιτική που διαμορφώνει. Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί για το πόσο «υπεύθυνη στροφή» έκανε και το πόσο εκτιμά τις «ιδιωτικές επενδύσεις».

Επίσης, για το πόσο «ρεαλιστικά» βλέπει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και το πόσο λάθος έκαναν όσοι τον κατέτασσαν στις ακραίες πολιτικές δυνάμεις (λες και είπε ποτέ «όχι» όταν κρίνονταν βασικές επιλογές για την ένταξη της χώρας στη λυκοσυμμαχία της ΕΕ!).

Φυσικά, το εν λόγω κόμμα έχει ...απάντηση για όλα. Και αποδέχεται την κριτική, με τα στελέχη του που δηλώνουν ότι αποκτά έναν «υπεύθυνο» και «κυβερνητικό» ρόλο έτοιμος να απαντήσει στις «προκλήσεις των καιρών».

Την απορρίπτει, όμως, εξίσου εύκολα καθότι διαθέτει και ... «αριστερή πλευρά» που όλα αυτά τα καταδικάζει και τα αντικρούει.

Τα παλιά και γνωστά κόλπα της σοσιαλδημοκρατίας, δηλαδή, που τόσο - μα τόσο - καλά έχουμε μάθει σε αυτή τη χώρα. Και το κυριότερο, τα έχει πληρώσει και τα πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις