Πάντα άξιοι!

gallery thumbnail
Γέλασαν και τα μάρμαρα χτες με τον τρόπο, που το μεταμεσονύχτιο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ παρουσίασε τις εργατικές - λαϊκές αντιδράσεις την ώρα που στη Βουλή διεξαγόταν η συζήτηση για το Ασφαλιστικό.
Σύμφωνα λοιπόν με το ...ρεπορτάζ της ΕΡΤ, κινητοποιήσεις οργανώθηκαν "από σωματεία και φορείς".
Ακολουθούν δηλώσεις ενός εκπροσώπου της ΑΔΕΔΥ από την πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια δηλώσεις του εκπροσώπου της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ από τη Ομόνοια.
Η ανταπόκριση "ντύνεται" και με μερικά σκοτεινιασμένα πλάνα από τις πορείες που ακολούθησαν και στην αποφώνηση του ρεπορτάζ ακούγεται το εξής: "Στις δύο κινητοποιήσεις συμμετείχαν περίπου 10.000 άτομα".
Το "αξιόπιστο" ρεπορτάζ της ΕΡΤ δεν είδε βέβαια ότι η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ ήταν μια παρασύναξη μερικών δεκάδων συνδικαλιστών του Δημοσίου, στελεχών της ΛΑΕ και κάποιων αγνώστου ταυτότητας "συντονιστικών" ενάντια στα μνημόνια.
Αυτή τη μάζωξη, η κρατική τηλεόραση την έβαλε στο μπλέντερ με τη μαζική εργατική - λαϊκή διαδήλωση του ΠΑΜΕ και ...έβγαλε το μέσο όρο! Κι όλα αυτά, για να μη φανεί ότι το κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ για κινητοποίηση, που θα έπαιζε ρόλο "αντίβαρου" στη διαδήλωση που είχε εξαγγείλει το ΠΑΜΕ, δεν συσπείρωσε ούτε τα πρώτα συνδικαλιστικά στελέχη τους, σε αντίθεση με το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.
Εμείς τι άλλο να πούμε για τη "φερεγγυότητα" της ΕΡΤ...
Πάντα άξιοι!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις