Η Αριστερά πέθανε ...

Ποιος και γιατί το είπε αυτό;!
Εκείνος ο απατεώνας κλόουν, ο οποίος έκανε πλάτες με κάθε τρόπο στην Αριστερά για να έρθει στην διακυβέρνηση. Εκείνος ο απατεώνας κλόουν, ο οποίος πριν αποκτήσει η αριστερά «ρεύμα» για να μας κουβαληθεί κουνιστή και λυγιστή, καλούσε τον κόσμο από το τσίρκο το οποίο ονόμαζε εκπομπή να πάει στις παραλίες, απέχοντας από τις εκλογές, φοβούμενος αυτός και τ’ αφεντικά του μην τυχόν και ενισχυθούν οι ταξικές δυνάμεις. Ο απατεώνας, ο οποίος με κάθε τρόπο βρώμισε τις ταξικές δυνάμεις, τις συνεπείς αγωνιστικές δυνάμεις για να μας κουβαλήσει τον Ελπίδα, τώρα δήλωσε ότι η Αριστερά πέθανε.
Ο τύπος ο οποίος μας έταζε ότι η ελπίδα ερχόταν ατάκα και επί τόπου, ο τύπος που κατηγορούσε τις αγωνιστικές δυνάμεις ότι παρακώλυαν την αλλαγή και την μετέθεταν για τη Δευτέρα Παρουσία, ο τύπος αυτός δήλωσε ότι η Αριστερά πέθανε!
Αυτός όμως ο τύπος θα συνεχίσει να τρώει και να πίνει, θα συνεχίσει να κάνει τις αρπαχτές του, θα συνεχίσει να παίρνει τα πακέτα από το σύστημα, ώστε να σκορπάει τα ψέματά του και τις απάτες του για να στηρίζει το χέρι που τον ταΐζει. Ο κοσμάκης όμως, τον οποίον ο λωποδύτης φλόμωσε στο ψέμα ότι η ελπίδα είναι προ των πυλών και έφτανε ν’ ανοίγαμε την πόρτα για να μπει, έχει καταρρεύσει από τις αυταπάτες και την κοροϊδία που τον πότισε και αυτός ο απατεώνας.
Η Αριστερά, δηλώνει ο κλέφτης των ονείρων του κοσμάκη, πέθανε. Για μια ακόμη φορά έχοντας αρπάξει γερό «πακέτο» αργυρίων προδοσίας και σε διατεταγμένη υπηρεσία έδωσε συνέντευξη για να γονατίσει εντελώς τον κόσμο, για να κόψει όσα γόνατα δεν είχαν κοπεί ακόμα. Γιατί αν ειλικρινώς είχε μετανιώσει που έκανε πλάτες σε τσαρλατάνους που παρίσταναν τους αριστερούς θα έλεγε ότι οι δρόμοι είναι δύο: Ο δρόμος της υποταγής από τη μια και ο δρόμος της επανάστασης και του σοσιαλισμού από την άλλη. Δεν είπε τέτοιο πράγμα όμως. Είπε ότι η Αριστερά πέθανε! Δηλαδή δεν υπάρχει προοπτική, οπότε σκύψτε το κεφάλι και ετοιμαστείτε να σας το κόψουν όσο γίνεται πιο ανώδυνα, ρίξτε και καμία προσευχή μήπως το λυπηθεί ο Θεός και το αφήσει τελικά στη θέση του για να γλιτώσει από την λαιμητόμο και να πεθάνει από την πείνα!
Αυτό που πρέπει να πεθάνει στη συνείδηση του λαού είναι οι αυταπάτες και να καταλάβει ότι δεν μπορεί και ο σκύλος να είναι χορτάτος και η πίτα ολόκληρη. Ή η εξουσία θα είναι εργατική ή θα είναι καπιταλιστική. Όποιος λέει ότι μπορεί να υπάρξουν και τα δύο ταυτόχρονα είναι ψεύτης και απατεώνας, όπως ο τύπος ο οποίος μας έταξε ότι ερχόταν η αριστερά μαζί με την ελπίδα και τώρα μας δήλωσε ότι η αριστερά πέθανε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις