Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι;!

Κάνω αυτή τη γραφή με λίγες μέρες καθυστέρηση γιατί η Τουρκία κέρδισε την «παράσταση» κι έτσι ξεχάστηκε το μακελειό της Νίκαιας και οι αντιδράσεις γι’ αυτό! Γέμισε ο τόπος με ανακοινώσεις και συλλυπητήρια για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Νίκαια της Γαλλίας. Συμπάσχουμε και εμείς γιατί τα θύματα της Νίκαιας ήταν απλός λαός σαν κι εμάς. Οι περισσότεροι βέβαια από αυτούς που με ανακοινώσεις θρηνούν για τα θύματα της Νίκαιας είναι οι ίδιοι που οπλίζουν το «Ισλαμικό Κράτος» και που θα εντείνουν την καταστολή και την τρομοκρατία στο όνομα των θυμάτων της Νίκαιας. Αλλά για τα δικά μας θύματα;! Χρόνια ολόκληρα εδώ στη Μέση Ανατολή μας σφάζουν. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες θρηνούμε εκατοντάδες θύματα από τρομοκρατικές επιθέσεις του «Ισλαμικού Κράτους», της ίδιας τρομοκρατικής οργάνωσης που χτυπάει την Ευρώπη! Όταν χτυπάει την Ευρώπη το κάνει δήθεν γιατί οι Ευρωπαίοι είναι Χριστιανοί! Όταν μακελεύει εμάς τους μουσουλμάνους γιατί το κάνει;! Για τα δικά μας θύματα ποιος θα θρηνήσει;!
Τι δουλειά είχε το «Ισλαμικό Κράτος» στη Γαλλία αυτόν τον καιρό;! Τι σκοπό είχε μια τρομοκρατική επίθεση σε μια χώρα που βράζει από τις αντιδράσεις του Γαλλικού προλεταριάτου εναντίον των αντεργατικών μέτρων που προσπαθεί να περάσει η Γαλλική κυβέρνηση;! Ποιον θα ωφελήσει η κρατική βία, η αστυνομοκρατία και η καταστολή σε μια τέτοια στιγμή;! Ποιος οπλίζει το χέρι των τρομοκρατών;! Δύο βήματα να κάνουμε, όσοι απομείναμε να παλεύουμε για μια άλλη κοινωνία, μας αρπάζει η αστυνομία, ενώ οι τρομοκράτες συνωμοτούν, σχεδιάζουν, υλοποιούν χωρίς το κράτος να τους πάρει χαμπάρι;!
Για ποιον λόγο όλη αυτή η βία τόσα χρόνια στη χώρα μου;! Γιατί τόση βία τόσα χρόνια σ’ ολόκληρο τον κόσμο;! Τώρα πήρατε χαμπάρι εσείς οι πολιτισμένοι Ευρωπαίοι ότι υπάρχει βία και τρομοκρατία;! Εμείς τη ζούμε χρόνια στο πετσί μας! Από τότε που μας φόρεσαν «καπέλο» οι μυστικές υπηρεσίες των κρατών σας τους μουλάδες για να μην διεκδικήσουμε τη γη μας, για να μην γίνουμε αφέντες στον κόπο μας, για να μην σκεφτούμε να φτιάξουμε λαϊκό κράτος! Εμείς ζούμε τη βία των μυστικών σας υπηρεσιών και των στρατών σας στο πετσί μας από τότε που ανακαλύφθηκε η αξία του μαύρου χρυσού!
Κοροϊδεύετε τον εαυτό σας εξοργιζόμενοι εναντίον μας, εναντίον των μουσουλμάνων για τις τρομοκρατικές επιθέσεις του «Ισλαμικού Κράτους». Δεν είμαστε άλλο εμείς κι άλλο εσείς! Το ίδιο είμαστε! Εμάς μας εκμεταλλεύονται κιόλας πολύ περισσότερο από εσάς. Φέσι φορέθηκε ο θρησκευτικός φανατισμός στις χώρες της Μέσης Ανατολής από τις μυστικές σας υπηρεσίες για να «γλιτώσουμε» από τον κομμουνισμό και οι πρώτοι που υποφέρουμε από τον θρησκευτικό φανατισμό είμαστε εμείς!
Βία! Τι ξέρετε εσείς οι Ευρωπαίοι από βία;! Εδώ να δείτε βία που ασκούν οι μουλάδες, τα φιλαράκια των κυβερνήσεών σας! Να δείτε τι θα πει η βία της ανέχειας, η βία της πείνας, η βία της μπούρκας, η βία του να μην πηγαίνεις σχολείο, η βία του να μην πηγαίνεις στο γιατρό για να μη σε δει άντρας, αφού οι γυναίκες γιατροί είναι σχεδόν ανύπαρκτες, η βία του να μην έχει καμιά αξία η ζωή σου! Καθημερινή βία! Ένα καθημερινό φορτηγό που μας συνθλίβει, αλλά εσάς δεν σας καίγεται καρφί! Αυτά είναι τα ήθη τους, λέτε και ξεχρεώνετε, αλλά δεν είναι αυτή η βαρβαρότητα τα ήθη μας, ούτε θέλουμε να ζήσουμε σαν ζώα.
Κυρίαρχοι στον πλούτο του τόπου μας θέλουμε να γίνουμε! Θέλουμε να πάρουν δρόμο από τον τόπο μας οι κυβερνήσεις σας, οι στρατοί τους, οι μυστικές τους υπηρεσίες και οι τρομοκράτες του «Ισλαμικού Κράτους» που οι κυβερνήσεις σας έφτιαξαν, εκπαίδευσαν και όπλισαν, για να κάνει την αγοροπωλησία των πετρελαίων με τον δυτικό κόσμο! Γίνεται;! Δεν γίνεται!
Προσδοκώ σ’ εκείνην τη στιγμή που θα ξυπνήσουν οι λαοί του κόσμου και θα πάρουν τα κεφάλια όλων των τρομοκρατών, φανερών και αφανέρωτων! Ζω για εκείνην τη στιγμή που θα πετάξω την μπούρκα από πάνω μου και θα φορέσω, όπως η μάνα μου, την στρατιωτική στολή θέτοντας τον εαυτό μου στην υπηρεσία του λαϊκού στρατού! Ονειρεύομαι την ώρα που οι Ευρωπαίοι θα αφυπνιστούν από την ηλιθιότητα που τους έχουν ποτίσει και θα θυμηθούν τους προγόνους τους! Ονειρεύομαι την ώρα που θα πάρουν τη σκυτάλη από την Παρισινή Κομμούνα κι από την Μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση και θα τσακίσουν τα αφεντικά και την καταπίεσή τους, που θα τσακίσουν την τρομοκρατία, κρατική και παρακρατική!
Ονειρεύομαι την στιγμή εκείνη που οι αλύγιστοι μαχητές του Γράμμου θα ζωντανέψουν στα πρόσωπα των προλεταρίων όλης της γης και θα φέρουν τον αέρα της άλλης κοινωνίας της χωρίς εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και στη δική μου χώρα! Και θα είμαι εκεί με το όπλο στο χέρι για να τους συνδράμω! Άλλωστε πιστή στην τελευταία ημερήσια διαταγή το όπλο το έχω πάντοτε παρά πόδας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις