Ψεύτικες και υποκριτικές γραμμές...

gallery thumbnail
...δοκίμασαν να στήσουν πάλι - αυτή τη φορά με αφορμή το Σύμφωνο Συμβίωσης - τα αστικά ΜΜΕ και διάφοροι καλοθελητές.
Και τι δεν επανέφεραν επιτιθέμενοι στο ΚΚΕ και με τη γνωστή γκεμπελίστικη λογική του «ράβδος στη γωνία, άρα βρέχει».
Τι για «ενωμένες δυνάμεις του σκότους είπαν», τι για «παπάδες του ΚΚΕ» και, βέβαια, την αγαπημένη τους σάπια ψευτοθεωρία των δύο άκρων, για να ταυτίζεται η εμπεριστατωμένη τοποθέτηση του ΚΚΕ για το θέμα (την οποία απέκρυψαν συστηματικά) με τα ρατσιστικά παραληρήματα χρυσαυγιτών και κάποιων εκπροσώπων της Εκκλησίας, που το ΚΚΕ έχει στην πράξη αντιπαλέψει ψηφίζοντας όλες τις διατάξεις που αφορούν στην προστασία (και) των ομοφυλόφιλων από ρατσιστικές και άλλες επιθέσεις.
Αδιάφορο για τους γκεμπελίσκους, οι οποίοι επιχειρούν και πάλι να τραβήξουν στις εργατικές και λαϊκές συνειδήσεις ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές περί «προοδευτικών» και «αντιδραστικών», αλά καρτ.
Που ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, που υλοποιεί το τρίτο μνημόνιο και τσακίζει όλα τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα (όλων, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού), το Ποτάμι με τις γνωστές συνταγές παράδοσης των πάντων στην «αγορά» και ο Λεβέντης που μόλις προχτές μιλούσε για «στρατόπεδα εργασίας μεταναστών» είναι... η πρόοδος.
Και το ΚΚΕ που τα αντιπαλεύει όλα αυτά και αγωνίζεται ώστε οι εργαζόμενοι να ζήσουν με πλήρη δικαιώματα ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, είναι... η αντίδραση επειδή λέει το αυτονόητο ότι η σχέση με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό δεν συνιστά οικογένεια.
Κανείς εργαζόμενος και νέος να μην πέσει στη σάπια παγίδα τους, ενδεικτική του γιατί σήκωσαν τόση «σκόνη» γύρω από το θέμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις