Η "αριστερά" με τα λευκά κολάρα υπέγραψε τέταρτο μνημόνιο

Το θράσος του φαινομένου “συριζαίος” που επιμένει να δηλώνει αριστερός και μάλιστα να θεωρεί ότι το συλλογικό καλό διαμεσολαβείται από την δική του θεσούλα στον κρατικό μηχανισμό ή στην κομματική νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνάει κάθε όριο δυσωδίας ακόμη και αυτά τα δυσπρόσιτα όρια, της αστικής πολιτικής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνησή του υπέγραψαν τέταρτο μνημόνιο ετοιμάζονται να συντρίψουν συντάξεις και μισθούς, να κατασχέσουν τα σπίτια της εργατικής τάξης και αντ’ αυτού υπόσχονται αντίμετρα αν και εφόσον πιαστούν οι δημοσιονομικοί στόχοι, αντίμετρα που θα αφορούν μόνο όσους καταφέρουν να επιβιώσουν, δηλαδή τα μεσαία και υψηλά εισοδήματα. Δηλαδή ακριβώς αυτούς που δεν χρειάζονται αντίμετρα.
Μια παρέα που υποδύεται τους αριστερούς και θεωρεί τον εαυτό της τον σωτήρα του λαού και της εργατικής τάξης, ταυτίζει τον ρεαλισμό της δικής της υποταγής και συνθηκολόγησης, τον ρεαλισμό των δικών της ατομικών συμφερόντων με τις ανάγκες και τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Πρόκειται για λαθροχειρία. Πρόκειται για την θρασύδειλη ανάδυση μιας αστικής πολιτικής φατρίας που εκμαύλισε την αριστερά, προκειμένου στο όνομα της , να κατακτήσει την εξουσία.
Υποδύθηκαν τους αριστερούς, τους ανθρωπιστές όπως και τους δεινούς διαπραγματευτές. Δεν είναι παρά μια παρασιτική, περιθωριακή ομάδα που πατά με ευχαρίστηση πάνω στα συντρίμμια της ζωής της εργατικής τάξης για να κερδίσει χρόνο παραμονής στην εξουσία, ισχυριζόμενη πως το πράττει για το καλό μας. Για το καλό της εργατικής τάξης. Ωστόσο η εργατική τάξη της χώρας δεν έχει -ευτυχώς- τίποτα κοινό σε πολιτικό, οικονομικό και πολιτισμικό επίπεδο με το υπηρετικό προσωπικό των εγχώριων και ευρωπαϊκών καπιταλιστικών ελίτ.
Η εκπλήρωση των προσδοκιών για μια ζωή με αξιοπρέπεια και η ικανοποίηση των αναγκών του κόσμου της εργασίας διαμεσολαβείται από την ολοκληρωτική και οριστική συντριβή της εξουσίας των καπιταλιστών και του πολιτικού προσωπικού αυτής, με όποιο προσωπείο και αν συστήνεται στον κόσμο της εργασίας. Εξάλλου είναι εξαιρετικά ιλαρό να θεωρεί κανείς πως ο ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνησή του όπως και τα έμμισθα υποστυλώματα του στον κρατικό μηχανισμό, έχουν σκοπό να σώσουν οποιονδήποτε άλλο, πέρα από τους εαυτούς τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε σε δύο χρόνια δύο μνημόνια ενώ εκλέχθηκε δύο φόρες με την υπόσχεση ότι θα καταργήσει όλα τα μνημόνια. Δεν έχει κανένα -ποτέ δεν είχε- αριστερό ηθικό πλεονέκτημα. Εξαπάτησε την εργατική τάξη και τον λαό συστέλλοντας την αριστερά στα ασφυκτικά όρια του πολιτικού διαμετρήματος του φαινομένου “ΣΥΡΙΖΑ”.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από διαχρονικό “αριστερό ανέκδοτο” μετατράπηκε σε εκτελεστή συμβολαίου των κεφαλαιοκρατών εγχώριας και ευρωπαϊκής κοπής. Αυταπάτες τέλος. Για όποιον ακόμη είχε….

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις