Η ουρά καλεί σε ταξική Πρωτομαγιά!

Ένα ρίγος συγκίνησης διαπέρασε το σώμα μας όταν είδαμε το κάλεσμα των ταξικών δυνάμεων για των εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς! Οι ταξικές μάλιστα δυνάμεις οργάνωσαν σύσκεψη στην οποία ανακάλυψαν ότι φέτος η Πρωτομαγιά θα εορταστεί εν μέσω αξιολόγησης γι’ αυτό και χρειάζεται να γιορταστεί ταξικά! Στη σύσκεψη οι συμμετέχοντες ανακάλυψαν μάλιστα την ανάγκη να εκφραστεί η ταξική αγωνιστική τάση στο εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα που δρα από τη σκοπιά της υπεράσπισης της εργατικής τάξης και της συνολικής της χειραφέτησης! Επίσης ανακαλύφθηκε ότι είναι αναγκαίοι οι ταξικοί αγώνες γιατί ο κόσμος της δουλειάς, που καλείται για άλλη μια φορά να πληρώσει το λογαριασμό των μέτρων για να αναταχθούν τα κέρδη της εργοδοσίας, έχει απέναντί του τον υποταγμένο κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, που στην πράξη αντιστρατεύονται τα εργατικά συμφέροντα και διευκολύνουν την κυβέρνηση και τις δυνάμεις όλου του πολιτικού συστήματος να περάσουν την πολιτική της ΕΕ, του ΔΝΤ και του κεφαλαίου. Η σύσκεψη των ταξικών δυνάμεων στην συμπρωτεύουσα αποφάσισε τελικά να διοργανώσει ξεχωριστή συγκέντρωση και πορεία για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς και να μη γίνει για άλλη μια φορά ουρά του εργοδοτικού συνδικαλισμού!
Μα θα σκεφτεί κανείς, οι ταξικές δυνάμεις για ολόκληρες δεκαετίες καταγγέλλουν τον εργοδοτικό – κυβερνητικό συνδικαλισμό και δεν έχουν καμία σχέση μαζί του! Τώρα βέβαια μπερδέψαμε λίγο τις ταξικές δυνάμεις γιατί οι ταξικές δυνάμεις στις οποίες αναφερθήκαμε στην αρχή αυτής της γραφής είναι άλλες ταξικές δυνάμεις! Είναι εκείνες οι ταξικές δυνάμεις που βαρούσαν τους τεντζερέδες στις πλατείες μαζί με τους επαναστάτες αριστερούς που τελικά έγιναν κυβέρνηση! Είναι εκείνες οι ταξικές δυνάμεις που κατήγγελλαν το ΚΚΕ γιατί δεν έκανε κυβέρνηση με τον Τσίπρα! Είναι εκείνες οι ταξικές δυνάμεις που χοροπηδούσαν στις συγκεντρώσεις του Τσίπρα υπέρ του «ΟΧΙ» κοροϊδεύοντας τον λαό! Είναι εκείνες οι ταξικές δυνάμεις που διαδήλωναν μαζί με τους Συριζαίους υπέρ της διαπραγμάτευσης του Τσίπρα! Είναι εκείνες οι ταξικές δυνάμεις της «επαναστατικής» Αριστεράς, που αν έδινε ο λαός και έμπαιναν στη Βουλή τώρα θα ήταν συνεταίροι του Τσίπρα ή του Λαφαζάνη! Είναι εκείνες οι ταξικές δυνάμεις που για δεκαετίες ολόκληρες καταγγέλλουν το ΠΑΜΕ ως διασπαστικό γιατί δεν γίνεται ουρά του κυβερνητικού – εργοδοτικού συνδικαλισμού! Είναι εκείνες οι ταξικές δυνάμεις που έγιναν ουρά μέχρι και του Τσίπρα, γιατί είναι τόσο ταξικές δυνάμεις όσο επαναστάτης είναι κι ο Τσίπρας!
Ανακάλυψαν την Αμερική οι ταξικές δυνάμεις της «επαναστατικής αριστεράς», η ουρά του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού και κάνουν συσκέψεις για να γιορτάσουν ξεχωριστά από τον εργοδοτικό συνδικαλισμό την Εργατική Πρωτομαγιά αυτοί που μέχρι πρόσφατα σέρνονταν πίσω του με τη δικαιολογία ότι δεν ήθελαν να διασπάσουν το κίνημα όπως κάνει το ΠΑΜΕ! Μάλιστα στην ανακοίνωσή τους οι ταξικές δυνάμεις της πλατείας, της κατσαρόλας, του δημοψηφίσματος και της διαπραγμάτευσης αυτοπροσδιορίστηκαν ως ταξικές δυνάμεις και δεν βρίζουν σε κανένα σημείο το ΠΑΜΕ, όπως χυδαία έκαναν μέχρι τώρα σε βαθμό που κανένας διαβάζοντας την ανακοίνωσή τους θα μπορούσε να την περάσει για ανακοίνωση του ΠΑΜΕ!
Ο καθείς εφ ώ ετάχθη και οι «ταξικές δυνάμεις» του τεντζερέ στην μάχη για την κοροϊδία και τον αποπροσανατολισμό του λαού, στον κλασικό τους ρόλο δηλαδή! Θα μπορούσαν την ταξική συσπείρωση, την οποία επιδιώκουν να δημιουργήσουν τώρα, να την ονομάσουν ΖΑΜΕ (Ζωντανό Αγωνιστικό Μέτωπο, για να δείξουν την ζωντάνια τους στην ταξική πάλη) παραχαράσσοντας το όνομα του ΠΑΜΕ και ως σύμβολο να βάλουν πάλι αυτό του ΠΑΜΕ ολίγον παραχαραγμένο για να ψαρέψουν στα θολά νερά! Άλλωστε οι αριστεριστές «ταξικοί αγωνιστές» είναι ειδικοί και στην παραχάραξη και στο ψάρεμα στα θολά νερά!
Επειδή δεν θέλουμε να αδικήσουμε την ουρά του κυβερνητικού – εργοδοτικού συνδικαλισμού θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν ήταν πάντα ουρά αλλά πολλές φορές από ουρά γινόταν πρωτοπορία και στις συγκεντρώσεις του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού, αλλά και στις δράσεις του (εκλογές, μαγειρέματα κτλ. κτλ.)!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις