Η ανηθικότητα του ιστορικού Γιώργου Μαργαρίτη!

Ποιος είναι ο ιστορικός Γιώργος Μαργαρίτης;!
Είναι αυτός που έταξε στον Ελληνικό λαό ότι αν τον κάνει πρωθυπουργό θα σκίσει τα μνημόνια!
Είναι αυτός που δεσμεύτηκε ότι αν αναλάβει την διακυβέρνηση θα καταργήσει τα μνημόνια και τους αντιλαϊκούς νόμους με έναν νόμο κι ένα άρθρο!
Είναι αυτός που είχε υποσχεθεί στον Ελληνικό λαό, για ν’ αρπάξει την ψήφο του, ότι θα αποκαταστήσει τους μισθούς και τις συντάξεις και θα επαναφέρει τον 13ο-14ο μισθό και την 13η-14η σύνταξη!
Είναι αυτός που θα ήκοβε τον ΕΝΦΙΑ!
Είναι αυτός που θα καταργούσε τα διόδια!
Είναι αυτός που θα έβαζε τέλος στην άδικη φορολογία και στον ΦΠΑ!
Είναι αυτός που θα έβαζε στα ασφαλιστικά ταμεία τα κλεμμένα από τους προηγούμενους και θα οδηγούσε τους κλέφτες στη φυλακή!
Είναι αυτός που δεν θα άφηνε τις τράπεζες να αρπάξουν κανένα λαϊκό σπίτι!
Είναι αυτός που την ώρα που ισοπεδώνει τον λαό ψηφίζοντας μνημόνια και αντιλαϊκούς νόμους, στήνει φιέστες τιμής για τον Μπελογιάννη και τους εκτελεσμένους της Καισαριανής!
Αυτός είναι ο ανήθικος ιστορικός Γιώργος Μαργαρίτης ο οποίος αφού έταξε όλα τα παραπάνω, κατόπιν, όταν έγινε πρωθυπουργός, έφερε νέα χειρότερα μνημόνια και ξέσκισε όσες σάρκες του κοσμάκη δεν είχαν ξεσκίσει οι προηγούμενοι! Θα βρεθούν βέβαια κάποιοι ηλίθιοι και θα πουν ότι όλα τα παραπάνω δεν τα έκανε ο ιστορικός Γιώργος Μαργαρίτης αλλά ο πολιτικός Αλέξης Τσίπρας! Άθλιες διαδόσεις των κομμουνιστών! Ο Μαργαρίτης τα έκανε κι όχι ο Τσίπρας!
Ποιος μας πληροφορεί για τα παραπάνω;! Η έγκυρη τυχοδιωκτική φυλλάδα της κυβέρνησης της Πρωταπριλιάς που ήρθε μεταμφιεσμένη ως κυβέρνηση της Αριστεράς! Απαντώντας σε επιστολή του ιστορικού Γιώργου Μαργαρίτη ο οποίος απαντούσε με αυτήν σ’ ένα σχόλιο της φυλλάδας για το ήθος του, εξαιτίας άρθρου του για την παρουσία του Τσίπρα στα εγκαίνια του μουσείου «Μπελογιάννη», η φυλλάδα, η οποία μας πληροφορούσε πριν δύο χρόνια ότι τα μνημόνια τελείωσαν, γράφει:
«Αν ο κύριος Μαργαρίτης διάβαζε το όντως υβριστικό μου πόνημα χωρίς τα ματογυάλια της σχετικά όψιμης, δήθεν κουκουέδικης έπαρσής του, προφανώς και θα καταλάβαινε ότι δεν ήταν παρά αντιγραφή του δικού του υβριστικού πονήματος στην “ΕφΣυν” για τον Τσίπρα. Απλώς στη θέση που ο ίδιος είχε το όνομα του Τσίπρα, εγώ έβαλα το δικό του, αντιγράφοντας σχεδόν λέξη προς λέξη το δικό του υβρεολόγιο. Για να δείξω σε ποιο χάλι οδηγεί η αντιμετώπιση ενός πολιτικού αντιπάλου όχι με μέσα κριτικής, ή πολεμικής, αλλά με μέσα διαβολής, συκοφαντίας, βρισιάς, και δίκης προθέσεων.
Αν η απόπειρά μου ήταν επιτυχημένη, ή όχι, κρίνεται. Αλλά αναρωτιέμαι: Πώς γίνεται να είναι προσβλητικοί, συκοφαντικοί, υβριστικοί, οι χαρακτηρισμοί όταν αφορούν στον κύριο Μαργαρίτη, και όχι όταν αφορούν στον Αλέξη Τσίπρα;
Πώς γίνεται να θυμώνει κάποιος και να ζητά συγγνώμες, όταν του “σούρνουν” όσα και όπως ακριβώς “σούρνει” ο ίδιος σε άλλους;»
Η τελευταία φράση της φυλλάδας θέλει να πει «πώς γίνεται να θυμώνει κάποιος και να απαιτεί συγγνώμες, όταν του “σούρνουν” όσα και όπως ακριβώς “σούρνει” ο ίδιος σε άλλους;» αλλά τα τσακαλώτεια ελληνικά της Πρωταπριλιάτικης Αριστεράς είναι πλέον πασίγνωστα! Τα σχόλια της φυλλάδας για τον ιστορικό δεν τελειώνουν με τις παραπάνω παραγράφους, αλλά και οι επόμενες παράγραφοι είναι στο ίδιο ύφος.
Όσον αφορά την ουσία του σχολίου της φυλλάδας, αποτελεί από μόνο του ύβρη το γεγονός της αντικατάστασης του ονόματος του Τσίπρα με οποιοδήποτε άλλο! Με αυτόν τον τρόπο χρεώνεις σ’ έναν οποιονδήποτε άλλον μια πολιτική απάτη απίστευτου βεληνεκούς, γιατί τόσους λαγούς με πετραχήλια μέχρι την εμφάνιση του Τσίπρα δεν είχε τάξει κανένας! Το να ισχυρίζεσαι ότι κάποιος συκοφαντεί τον Τσίπρα είναι προσβλητικό για την συκοφαντία! Το να ισχυρίζεσαι ότι κάποιος βρίζει τον Τσίπρα είναι προσβλητικό για την βρισιά!
Οι τυχοδιώκτες που κορόιδεψαν τον κόσμο για να κλέψουν την ψήφο του απαιτούν και πολιτικό πολιτισμό όπως τον εννοούν εκείνοι! Πολιτικός πολιτισμός γενικώς κι αορίστως! Πολιτικός πολιτισμός με κόσμο να πεθαίνει από την πείνα, πολιτικός πολιτισμός με κόσμο να ζει χωρίς ηλεκτρικό, νερό και θέρμανση, πολιτικός πολιτισμός με κόσμο να του αρπάζουν οι τράπεζες την κατοικία, πολιτικός πολιτισμός με μια κοινωνία να ρημάζεται από αυτούς που απαιτούν πολιτικό πολιτισμό! Ο πολιτικός πολιτισμός είναι κάτι που μπορεί να απαιτήσει ο έντιμος, ο φιλαλήθης, ο κιμπάρης και όχι αυτός που κατακορόιδεψε τον κόσμο και τον έχει ισοπεδώσει όσο δεν τον είχε ισοπεδώσει κανένας άλλος μέχρι τώρα!
Όσο για την απάντηση στην ερώτηση «πώς γίνεται να θυμώνει κάποιος και να απαιτεί συγγνώμες, όταν του “σούρνουν” όσα και όπως ακριβώς “σούρνει” ο ίδιος σε άλλους;» είναι πολλή απλή! Εάν αυτά που σούρνει αυτός ο κάποιος τα σούρνει στον Τσίπρα και στην κυβέρνηση της Πρωταπριλιάς είναι λογικό να μην θέλει να του τα σούρουν και να τα θεωρεί προσβλητικά, αφού αποκλείεται να έταξε τόσα φύκια για μεταξωτές κορδέλες όσα έταξε ο Τσίπρας κι αφού είναι αδύνατον να είπε ποτέ στη ζωή του τόσα ψέματα όσα είπε ο Τσίπρας στον Ελληνικό λαό μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις