Μαχητική παρέμβαση Λαφαζάνη στο Ειρηνοδικείο κατά των πλειστηριασμών!

Μαχητική παρέμβαση πραγματοποίησε χθες ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί με την Λαϊκή Ενότητα στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας αποτρέποντας πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών. Ο κύριος Λαφαζάνης μαζί με τους υπόλοιπους διαδηλωτές πήραν στην κυριολεξία στο κυνήγι κοράκια συμβολαιογράφους που θέλησαν να αρπάξουν την λαϊκή κατοικία. Ευτυχώς στα Ειρηνοδικεία κάθε Τετάρτη τρέχουν πραγματικοί αγωνιστές σαν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και δεν επιτρέπουν να γίνονται πλειστηριασμοί.
Τα τηλεοπτικά κανάλια της διαπλοκής δεν μπόρεσαν χθες να αποσιωπήσουν την δράση του Παναγιώτη Λαφαζάνη και αναγκάστηκαν όλα να μεταδώσουν εικόνες από την αγωνιστική του στάση που μαζί με την αγωνιστική στάση των υπόλοιπων μελών της Λαϊκής Ενότητας, έσωσαν και χθες τη λαϊκή κατοικία.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν είναι όμως κάποιος που εμφανίστηκε χθες. Είναι ένας άνθρωπος με μακρά αγωνιστική ιστορία και αξίζει κάποιος να τον εμπιστευτεί για να δώσει τέλος στους πλειστηριασμούς και να βγάλει την χώρα από το τέλμα. Δεν θα κάνουμε αναφορά στο μακρινό αγωνιστικό παρελθόν του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αλλά στο πρόσφατο.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με τους συναγωνιστές του στις 20 Φλεβάρη του 2015, ένα μόλις μήνα μετά την εκλογή τους στην διακυβέρνηση, υπέγραψαν με την τρόικα την επέκταση του 2ου μνημονίου με ότι αυτό συνεπαγόταν, αντί να σκίσουν τα μνημόνια όπως είχαν τάξει! Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του εκτός του ότι υπέγραψαν την επέκταση του 2ου μνημονίου επέμεναν να μας δουλεύουν μαζί με τον Τσίπρα κατάμουτρα και να μας λένε ότι δεν υπέγραψαν κάτι τέτοιο! Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του κατήγγελλαν όποιον τολμούσε να καταγγείλει την κυβέρνηση Τσίπρα για την επέκταση του 2ου μνημονίου, ως προβοκάτορα!
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του, στη συζήτηση στο Κοινοβούλιο για την ερώτηση που θα τεθεί στο δημοψήφισμα δημιούργησαν ένα δημοψήφισμα με εκείνα τα περίφημα ερωτήματα που πάνω – κάτω έλεγαν «ΟΧΙ στα μνημόνια των Ευρωπαίων» και «ΝΑΙ στα μνημόνια των Συριζαίων». Στην παρέμβαση του ΚΚΕ που ζήτησε να τεθεί ξεκάθαρα το ζήτημα στο δημοψήφισμα έτσι ώστε ο λαός να μπορεί να αρνηθεί και τα μνημόνια των Ευρωπαίων και τα μνημόνια των Συριζαίων, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του κατήγγειλαν τότε μέσω του πρωθυπουργού τους Αλέξη Τσίπρα το ΚΚΕ για μικροπολιτικά παιχνίδια και επέμειναν σ’ ένα δημοψήφισμα της πλάκας που έλεγε «ΟΧΙ στα μνημόνια των Ευρωπαίων» και «ΝΑΙ στα μνημόνια των Συριζαίων»!
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του μαζί με τον πρωθυπουργό τους οδήγησαν τον Ελληνικό λαό σ’ ένα δημοψήφισμα στο οποίο τον ρωτούσαν αν θέλει μνημόνια, λίγους μήνες μετά την εκλογή τους από τον Ελληνικό λαό με σαφή εντολή να σκίσουν τα μνημόνια! Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί με τους συναγωνιστές του κατήγγελλε τότε το ΚΚΕ και όποιον κατηγορούσε το δημοψήφισμα ως στημένο κι από πριν ξεπουλημένο αφού όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπέγραφε μνημόνια! Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του μαζί με τον πρωθυπουργό τους έσυραν τον λαό στο δημοψήφισμα με κλειστές τράπεζες και με χίλιους δυο εκβιασμούς να κρέμονται πάνω από το κεφάλι του!
Ο Ελληνικός λαός ψήφισε τελικά «ΟΧΙ» παρά τους εκβιασμούς! Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του δεν έριξαν την κυβέρνηση που από το ίδιο βράδυ άρχισε διαπραγματεύσεις για να υπογράψει το 3ομνημόνιο! Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν έριξε τον πρωθυπουργό του που λίγο αργότερα μετέτρεψε το «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ»!
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του συναίνεσαν να ανοίξει η Βουλή παραμονές Δεκαπενταύγουστου του 2015 για να ψηφιστεί το 3ομνημόνιο! Αφού ο Παναγιώτης Λαφαζάνης άνοιξε και την Βουλή μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, κατόπιν μαζί με τους συνοδοιπόρους του έκανε τον τζάμπα μάγκα, αφού το μνημόνιο θα ψήφιζε και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ κι έτσι δεν χρειαζόταν η δική του συνδρομή. Έτσι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης άρχισε να παριστάνει τον αντιφρονούντα!
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του δεν αποχώρησαν από την κυβέρνηση της Αριστεράς ούτε μετά την ψήφιση του 3ου μνημονίου, αλλά αποχώρησαν όταν ο αρχηγός τους προκήρυξε τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015, γιατί πήραν πρέφα ότι δεν πρόκειται να τους έχει στις βουλευτικές λίστες! Τους την έφερε μάλλον γιατί αυτό ζήτησαν οι θεσμοί, ενώ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αποδείχτηκε συνεπής στην υπηρέτηση των μνημονίων.
Ίσως πάλι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του να μην μπήκαν στις βουλευτικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ του Σεπτέμβρη του 2015 γιατί το σύστημα έβλεπε μακριά! Εάν ο Παναγιώτης και τα υπόλοιπα παλικάρια της Λαϊκής Ενότητας έμπαιναν στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ τώρα ποιον θα προέβαλαν τα κανάλια ως επαναστάτη κατά των πλειστηριασμών;! Ποιος θα αγωνιζόταν στα δικαστήρια κατά των πλειστηριασμών και μάλιστα χωρίς κανένας να τον κυνηγάει με τις λεμονόκουπες, γιατί αγωνίζεται εναντίον μιας κατάστασης που δημιούργησε και ο ίδιος;!
Εμείς συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να ρίξετε στις επερχόμενες εκλογές (μυρίζουν αφού ο Παναγιώτης βγήκε παγανιά) Παναγιώτη δαγκωτό! Είναι σαν να βλέπουμε μπροστά μας το μέλλον! Τον Παναγιώτη πρωθυπουργό να μας λέει ότι «χωρίς μνημόνια γρανάζι δεν γυρνά» και να ζητάει νέες ανθρωποθυσίες καθώς ένας καινούργιος Λαφαζάνης που θα φύγει από τον Λαφαζάνη θα αγωνίζεται στα ειρηνοδικεία κατά των κατασχέσεων που θα κάνει ο Λαφαζάνης! Ο Τσίπρας, ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας τότε, θα δηλώνει ακόμα πως δεν συμφωνεί με το μνημόνια και θα βγάζει έρπη στο άκουσμά τους!
Καλή λευτεριά!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις