Τώρα την ελπίδα την φέρνει και ο Βαρουφάκης…

Δεν ξέρουμε σε ποιον να πρωτοελπίσουμε. Δεν ξέρουμε ποιον να πρωτοστηρίξουμε! Τόσοι επίδοξοι σωτήρες, τόσοι υποψήφιοι να αρπάξουν την σκυτάλη της ελπίδας που ξαμολήθηκε από τα χέρια του Αλέξη και να μας την φέρουν. Τόσο μεγάλη γκάμα υποψήφιων λυτρωτών μας κι εμείς έχουμε παράπονο! Δεν είναι μόνο ο αγωνιστής Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος έρχεται να μας σώσει! Έρχεται και ο Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος μας φέρνει μια Νέα Συμφωνία Ελπίδας, Λογικής και Αξιοπρέπειας. Ο αγωνιστής Γιάνης Βαρουφάκης γυρνάει την Ελλάδα και κομίζει αυτήν την νέα συμφωνία. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά να εμπιστευτούμε τον αγωνιστή Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος δεν είναι χθεσινός στους αγώνες για την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού. Μπορεί να μην είναι τόσο παλιός όπως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αλλά κουβαλάει κι αυτός μαζί του αγωνιστικές περγαμηνές.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης στις 20 Φλεβάρη του 2015, ένα μόλις μήνα μετά την εκλογή του στην διακυβέρνηση, υπέγραψε με την τρόικα την επέκταση του 2ου μνημονίου με ότι αυτό συνεπαγόταν, αντί να σκίσει τα μνημόνια όπως είχε τάξει! Ο Γιάνης Βαρουφάκης εκτός του ότι υπέγραψε την επέκταση του 2ου μνημονίου επέμεινε να μας δουλεύει μαζί με τον Τσίπρα κατάμουτρα και να μας λέει ότι δεν υπέγραψε κάτι τέτοιο! Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατήγγελλε όποιον τολμούσε να καταγγείλει την κυβέρνηση Τσίπρα για την επέκταση του 2ου μνημονίου, ως προβοκάτορα! Ο Γιάνης Βαρουφάκης δηλαδή εκτός από την Ελπίδα, την Λογική και την Αξιοπρέπεια, μας φέρνει και την μπέσα και το κυμπαριλίκι!
Ο Γιάννης Βαρουφάκης ως υπουργός των Οικονομικών καλούσε τον Ελληνικό λαό να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ τον οποίον θα καταργούσε!
Ο Γιάνης Βαρουφάκης, στη συζήτηση στο Κοινοβούλιο για την ερώτηση που θα τεθεί στο δημοψήφισμα δημιούργησε ένα δημοψήφισμα με εκείνα τα περίφημα ερωτήματα που πάνω – κάτω έλεγαν «ΟΧΙ στα μνημόνια των Ευρωπαίων» και «ΝΑΙ στα μνημόνια των Συριζαίων». Στην παρέμβαση του ΚΚΕ που ζήτησε να τεθεί ξεκάθαρα το ζήτημα στο δημοψήφισμα έτσι ώστε ο λαός να μπορεί να αρνηθεί και τα μνημόνια των Ευρωπαίων και τα μνημόνια των Συριζαίων, ο Γιάνης Βαρουφάκης και οι συναγωνιστές του κατήγγειλαν τότε μέσω του πρωθυπουργού τους Αλέξη Τσίπρα το ΚΚΕ για μικροπολιτικά παιχνίδια και επέμειναν σ’ ένα δημοψήφισμα της πλάκας που έλεγε «ΟΧΙ στα μνημόνια των Ευρωπαίων» και «ΝΑΙ στα μνημόνια των Συριζαίων»!
Ο Γιάνης Βαρουφάκης μαζί με τον πρωθυπουργό του οδήγησαν τον Ελληνικό λαό σ’ ένα δημοψήφισμα στο οποίο τον ρωτούσαν αν θέλει μνημόνια, λίγους μήνες μετά την εκλογή τους από τον Ελληνικό λαό με σαφή εντολή να σκίσουν τα μνημόνια! Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατήγγελλε τότε το ΚΚΕ και όποιον κατηγορούσε το δημοψήφισμα ως στημένο κι από πριν ξεπουλημένο αφού όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπέγραφε μνημόνια! Ο Γιάνης Βαρουφάκης μαζί με τον πρωθυπουργό τους έσυραν τον λαό στο δημοψήφισμα με κλειστές τράπεζες και με χίλιους δυο εκβιασμούς να κρέμονται πάνω από το κεφάλι του!
Ο Ελληνικός λαός ψήφισε τελικά «ΟΧΙ» παρά τους εκβιασμούς! Ο Γιάνης Βαρουφάκης ολοκλήρωσε την αποστολή του στο υπουργείο Οικονομικών και παραιτήθηκε στις 6 Ιουλίου του 2015 αφού είχε καταφέρει να φοβίσει και να απογοητεύσει τον λαό.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης αφού ολοκλήρωσε την δική του αποστολή στην κυβέρνηση του ψέματος και της απάτης, παραιτήθηκε και ξανάπιασε την κουτάλα και τον τέντζερη και αντί για τις πλατείες περιφέρεται σε αίθουσες συνεδριάσεων και τα κοπανάει για να μαντρώσει όσους δεν θα μπορέσουν να μαντρώσουν ο Τσίπρας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης! Καλά κάνει το παλικάρι! Έχει πολλούς αφελείς που θα πιστέψουν ότι αυτός είχε καλές προθέσεις! Όσοι δεν πιστέψουν στις καλές προθέσεις του Παναγιώτη ή του Αλέξη μπορούν να πιστέψουν στις δικές του καλές προθέσεις και να τον κάνουν μέχρι και πρωθυπουργό! Μετά, όταν ο Γιάνης με ένα «ν» μας ανακοινώσει ότι δεν μπορεί να γίνει δουλειά χωρίς μνημόνια και αντιλαϊκές βαρβαρότητες, κάποιος άλλος Γιάννης, με ένα ή με δύο «ν», θα αποχωρήσει από τον Γιάνη με το ένα «ν» και θα γυρίζει την Ελλάδα χτυπώντας τεντζερέδες και κομίζοντας Ελπίδα, Λογική και Αξιοπρέπεια!
Προς το παρόν όποιος θέλει να ακούσει να βροντάνε κουτάλες και τεντζερέδες ας πάει στις συνάξεις του Γιάνη με το ένα «ν»! Αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις