Επιτέλους η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ξεσκεπάζει το ΚΚΕ για το Ευρώ!

Επιτέλους βρέθηκε μία πολιτική δύναμη να ξεβρακώσει το ΚΚΕ για την στάση του απέναντι στο νόμισμα! Επιτέλους βρέθηκε ένα πραγματικό αριστερό κόμμα να κατακεραυνώσει τον Κουτσούμπα για την υπεράσπιση του ευρώ! Επιτέλους κάποιος αποφάσισε να σπάσει την σιωπή και τον φόβο απέναντι στο ΚΚΕ για την υπεράσπιση από αυτό της γραμμής της αστικής τάξης για το νόμισμα. Επιτέλους η ΑΝΤΑΡΣΥΑ όρθωσε το ανάστημά της!
«Το ΚΚΕ επιλέγει ωστόσο να αναπαράγει τη γραμμή της αστικής τάξης, δηλαδή διασυρμού του σχεδίου εξόδου από το ευρώ, ενδύοντας την με κομμουνιστικά άμφια, όπως κάνει για παράδειγμα όταν παραπέμπει την απαλλαγή από το ευρώ στο επαναστατικό επέκεινα».
«Ο Περισσός αναπαράγοντας αντι-επιστημονικές αναλύσεις, που βρίσκουν σημεία επαφής με το ιστορικό αναφυλαξίας απέναντι σε κάθε λαϊκό σκίρτημα το οποίο δεν ελέγχει οργανωτικά και το δικαιώνουν, στην πράξη υπηρετεί τη γραμμή του κεφαλαίου που έχει διαμορφώσει ζώνες υπεράνω ιδεολογικής αντιπαράθεσης και πολιτικής κριτικής…»
Αυτό θα πει επαναστατική φρασεολογία! Όχι που μας έχουν ζαλίσει οι ΚΚέδες με τα λιγδιάρικα εργατικά τους! «Επαναστατικό επέκεινα»! Το διαβάζεις και ανατριχιάζεις! Το ρίγος από την συγκίνηση φτάνει μέχρι τα αχαμνά σου! «Επαναστατικό επέκεινα»! Σε πιάνουν τα κλάματα για το θάρρος και το σθένος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να ξεβρακώσει επιτέλους τους ΚΚέδες και θυμάσαι ότι αυτό το κόμμα δεν είναι τυχαίο! Έχει παρελθόν στην επαναστατική φρασεολογία και πρακτική, έχει παρελθόν στους αγώνες! Θυμάσαι τότε που έδινε μάχες για να φύγουν οι Σαμαροβενιζέλοι και να έρθει η Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση! Θυμάσαι τότε που κατήγγελλε και πάλι τους κολλημένους ΚΚέδες όταν εκείνοι αρνούνταν να διαπραγματευτούν με τους Τσίπρες, τότε που η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλούσε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ σε συνάντηση υπό την αιγίδα της! Θυμάσαι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να υπερασπίζεται την επανάσταση και τον σοσιαλισμό χέρι – χέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ στις συγκεντρώσεις του «ΟΧΙ» που έγινε «ΝΑΙ»! Θυμάσαι την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά να διαδηλώνει για να στηρίξει τον Τσίπρα στις διαπραγματεύσεις την ώρα που το κολλημένο ΚΚΕ κατήγγελλε τον αριστερό πρωθυπουργό ο οποίος έβγαλε έρπη από τον καημό του για τα δίκια του λαού! Θυμάσαι τότε που η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στήριζε την επαναστατική αλλαγή που έφερνε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ΚΚΕ την υπονόμευε και είσαι σίγουρος ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα δικαιωθεί για την κριτική που κάνει στη θέση του ΚΚΕ για το νόμισμα όπως αυτή την αντιλαμβάνεται ή όπως κάνει ότι την αντιλαμβάνεται, όπως ακριβώς δικαιώθηκε μέχρι τώρα για όλα όσα προαναφέραμε!
Η ΚΚεδολογία δεν θα περάσει! Εμπρός να στηρίξουμε την νέα συμφωνία της κυβέρνησης με τους «θεσμούς» για να χαρεί και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το μόνο επαναστατικό υποκείμενο που έμεινε σ’ αυτόν τον τόπο! Είναι σίγουρο ότι οι κακεντρεχείς ΚΚέδες θα σκεφτούν ότι από την παραπάνω φράση περί «επαναστατικού υποκειμένου» μπορούμε να αφαιρέσουμε το «επαναστατικό» και να αφήσουμε μόνο το «υποκείμενο» για να χαρακτηρίσουμε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ!
Καθώς γράφαμε τις τελευταίες λέξεις ένας που στέκεται όρθιος πάνω από τον υπολογιστή μας πληροφορεί ότι είμαστε άδικοι καθώς το ξεβράκωμα του ΚΚΕ για το νόμισμα δεν το κάνει μόνο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ νούμερο 2, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή εκείνος που μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ νούμερο 1 έφτασαν τον λαό με τα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα ένα βήμα πριν τον σοσιαλισμό! Επειδή λοιπόν δεν θέλουμε να αδικούμε κόμματα και πολιτικούς χώρους θα θέλαμε να μοιράσουμε τα συγχαρητήριά μας για το ξεβράκωμα του ΚΚΕ στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στον ΣΥΡΙΖΑ νούμερο 2!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις