Ανέντροποι, τυχοδιώκτες, οπορτουνιστές!

gallery thumbnail
Πρωτοκλασάτοι της κυβερνώσας αριστεράς άνοιξαν τα εξοχικά τους σπίτια και φιλοξενούν πρόσφυγες! Όχι σαν τις ταξικές δυνάμεις και τον λαουτζίκο που μαζεύει είδη πρώτης ανάγκης και τα πηγαίνει στους καταυλισμούς προσφύγων και μεταναστών. Οι κυβερνητικοί φιλάνθρωποι άνοιξαν το σπιτικό τους στους κυνηγημένους! Κουβάλησαν μάλιστα και τους δημοσιογράφους για να γράψουν περί της φιλανθρωπίας τους και να δημοσιεύσουν φωτογραφίες τους με τους ξεριζωμένους.
Γέμισαν κι οι δημοσιογράφοι σελίδες με φωτογραφίες ψυχοπονιάρηδων “αριστερών” αντάμα με κατατρεγμένους πρόσφυγες που φιλοξενούν και με άρθρα σχετικά με τη γενναιοδωρία των κυβερνητικών ελεούντων. Άρθρα γεμάτα βλακώδεις ερωτήσεις για το πως μαζεύεται το καθημερινό φαγητό των προσφύγων, για το πως ανοίγουν τα ντουλάπια και τα ψυγεία των σπιτιών που φιλοξενούνται οι πρόσφυγες, για το μεγαλόχαρο της πράξης των απατεώνων που κορόιδεψαν τον λαό ότι με ένα νόμο και ένα άρθρο θα καταργούσαν τα μνημόνια και τώρα κοιτάνε πως θα τον ψήσουν σαν αρνί στη σούβλα, που κορόιδεψαν τον κόσμο ότι θα κατήγγελαν την αντιμεταναστευτική πολιτική και δεν θα την εφάρμοζαν και αντί γι’ αυτό κουβάλησαν το ΝΑΤΟ και την FRONTEX στο Αιγαίο για να την εφαρμόσουν απωθώντας, ξυλοφορτώνοντας και βουλιάζοντας πρόσφυγες!
Στήθηκαν οι απατεώνες της “αριστεράς” και φωτογραφίζονταν χαμογελαστοί με τους πρόσφυγες, χωρίς οι μάχιμοι έγκριτοι δημοσιογράφοι να τους ρωτήσουν ποιος δημιουργεί τα κύματα της προσφυγιάς! Οι άνθρωποι που είναι πιο κυβερνητικοί και από τον “Ελπίδα”, τα “πόδια” της κυβερνώσας αριστεράς στην γειτονιά, στα σωματεία, στα συνδικάτα να προσπαθούν να κοροϊδέψουν για άλλη μια φορά τον κόσμο! Ποιοι;! Αυτοί που ανέδειξαν την κυβέρνηση λέγοντας μία θάλασσα ψέμματα, αυτοί που την στηρίζουν στην απάτη με νύχια και με δόντια! Την κυβέρνηση, η οποία την ίδια στιγμή που αυτοί κατά μόνας παριστάνουν τους φιλάνθρωπους απέναντι στους πρόσφυγες, στηρίζει και συμμετέχει στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που ισοπεδώνουν τόπους και δημιουργούν τα κύματα των προσφύγων. Την κυβέρνηση που ψήφισε και εφαρμόζει την αντιμεταναστευτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την κυβέρνηση που ξεσπιτώνει κόσμο και βάζει τα λυσσασμένα σκυλιά του ΝΑΤΟ να κλείσουν τα σύνορα για να μην περάσουν οι ξεσπιτωμένοι, την κυβέρνηση που ξυλοφορτώνει και επαναπροωθεί μετανάστες στα Αμελέ Ταμπουρού της Τουρκίας. Την κυβέρνηση που θα καταργούσε τα ΜΑΤ και τώρα κάνει και εισαγωγή από τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να καταστείλει τους πρόσφυγες και προφανώς τους ιθαγενείς αν αντιδράσουν στη βάρβαρη πολιτική της.
Είναι και μερικοί αδαείς που αναρωτιόνται τι σχέση μπορεί να έχει η αριστερά με την θρησκεία! Ακριβώς αυτήν! Ότι οι πρόσφυγες είναι άνθρωποι σε μια ελάχιστη μερίδα των οποίων προσφέρουμε χέρι φιλανθρωπίας για να βγάλουμε φωτογραφίες που θα λειτουργήσουν ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ, ενώ την ίδια στιγμή τους αντιμετωπίζουμε ως υπάνθρωπους που θα μολύνουν τον πολιτισμό μας! Τρομάρα να τους έρθει που κόπτονται για πολιτισμένοι! Αυτοί που βομβαρδίζουν και διαμελίζουν χώρες! Αυτοί που εξοντώνουν λαούς στην εστία τους σαν αμάχους και στο δρόμο της προσφυγιάς σαν ισλαμιστές εισβολείς! Αυτοί που δεν αφήνουν πέτρα πάνω στην πέτρα και κεφάλι πάνω στους ώμους προκειμένου να πλουτίσουν κι άλλο τα μαύρα αφεντικά τα οποία ο καθένας από αυτούς υπηρετεί!
Για μια ακόμα φορά οι τυχοδιώκτες της κυβερνώσας αριστεράς μας θύμισαν το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει αφομοιωθεί πλήρως από τον οργανισμό τους και το οποίο την ώρα που βομβάρδιζε τη Γιουγκοσλαβία διαδήλωνε κατά των βομβαρδισμών! Η διαφορά είναι ότι τα ΠΑΣΟΚια δεν σκέφτηκαν να φέρουν μερικές οικογένειες Γιουγκοσλάβων των οποίων τα σπίτια βομβάρδισαν, να τις φιλοξενήσουν για λίγο διάστημα, να φωτογραφηθούν μαζί τους, ώστε να συγκαλύψουν τη συμμετοχή τους στο διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας! Αυτή είναι όμως και η διαφορά με τους οπορτουνιστές! Οι οπορτουνιστές είναι πιο εφευρετικοί! Έτσι στις επόμενες εκλογές θα δούμε στα φυλλάδια των υποψηφίων της “Αριστεράς” που θα κυκλοφορήσουν, φωτογραφίες με πρόσφυγες φιλοξενούμενους στα εξοχικά τους, να δέχονται την περιποίηση από το φονικό χέρι το οποίο τους ξεσπίτωσε και το οποίο δολοφόνησε όσους από τους φίλους και τους συγγενείς τους βρέθηκαν στα θύματα της ιμπεριαλιστικής επέμβασης!
Αυτό πρέπει να κατανοήσει κι ο λαός μας και να μην ανεχτεί την τσαρλατανιά των πολιτικών απατεώνων και σ’ αυτό το επίπεδο. Γιατί τη βόμβα δεν τη ρίχνει το χέρι που πατάει το κουμπί! Την ρίχνει το χέρι αυτών που αποφασίζουν τη ρίψη της και σ’ αυτήν την απόφαση υπάρχει φαρδιά πλατιά και η υπογραφή της κυβέρνησης που ήρθε ντυμένη με έναν καρναβαλίστικο κόκκινο αριστερό μανδύα, αλλά που πολύ γρήγορα τον άλλαξε με τον γκρίζο μανδύα των συνεταίρων της στο πάνω μέρος της πλατείας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις