Σήμερα η μεγάλη εκδήλωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Στις 6 μ.μ. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα. Θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα

Ραντεβού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έχουν απόψε μέλη, φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ απ' όλο το Λεκανοπέδιο, για τη μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ για τα 94 χρόνια του Κόμματος. Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ,Αλέκα Παπαρήγα, και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ειδικά προετοιμασμένο για το σημαντικό αυτό γεγονός.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν από το ΚΚ των Λαών της Ισπανίας, o Χούλιο Ντίαζ, Οργανωτικός Γραμματέας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕ, και από το ΚΚ Τουρκίας ο Κεμάλ Οκουγιάν, μέλος της ΚΕ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθεί Ιστορικό βίντεο για 94 χρόνια του ΚΚΕ.

Πρόκειται για σημαντική παρέμβαση του ΚΚΕ στις πολιτικές εξελίξεις, που συνδέει την 94χρονη ιστορία του με τη σύγχρονη πάλη για το δίκιο και τη σωτηρία του λαού. Σε συνθήκες όξυνσης των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων, με την κρίση να βαθαίνει και να επιβεβαιώνει τα ιστορικά όρια του σάπιου καπιταλισμού, η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, η προοπτική του άλλου δρόμου ανάπτυξης, αναδεικνύεται στη μόνη ρεαλιστική και αναγκαία για να ευημερήσει ο λαός.

Δίπλα στο ΚΚΕ πρέπει να σταθεί σήμερα κάθε συνειδητός εργαζόμενος, κάθε νέος και νέα που θέλει να υπάρξει ριζική ανατροπή και όχι εναλλαγή κυβέρνησης, κάθε προοδευτικός άνθρωπος που κατανοεί ότι χωρίς ισχυρό ΚΚΕ δεν μπορεί να αναπτυχθεί η ταξική πάλη, να ανασυνταχθεί η εργατική τάξη, να αντεπιτεθεί και να νικήσει.

Η πρόταση του Κόμματος για αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία, κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και μονομερή διαγραφή του χρέους, είναι για το τώρα, αρκεί ο λαός να το αποφασίσει. Είναι ζήτημα συσχετισμών αν η λαϊκή οικογένεια θα συνεχίσει να βουλιάζει στην εξαθλίωση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, ή αν με ταξική οργάνωση θα αντιπαλέψει τα μέτρα, αν περήφανα θα αντεπιτεθεί στα μονοπώλια και με ισχυρό ΚΚΕ θα ανατρέψει την εξουσία τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις