Απροκάλυπτοι χρυσαυγίτες

Κρατώντας τη σημαία της χούντας της 21ης Απριλίου στα χέρια, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παππάς στην εκδήλωση των ναζιστών στην Κρήτη, έδειξε απροκάλυπτα ποιοι είναι και πού το πάνε. Θαυμαστές και συνεχιστές της χούντας που γέμισε τα ξερονήσια με κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές, που έβαλε στο γύψο όλο το λαό. Τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής είναι ταγμένοι προστάτες του καπιταλιστικού συστήματος. Προστάτες των αφεντικών και εχθροί του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Είναι το μαστίγιο ενάντια στους αγώνες του λαού τώρα που η κρίση βαθαίνει. Είναι οι σημαιοφόροι της αντίδρασης, εξ ου και η σημαία της χούντας με το φοίνικα που σηκώνουν πλέον ξεδιάντροπα μπροστά στα μάτια ενός λαού που πεινάει, πεθαίνει, ψάχνει ψωμί για να ταΐσει μια μπουκιά τα παιδιά του.

Σηκώνουν τη σημαία που έστησε το λαό στον τοίχο και τον κατακρεούργησε.

Η Χρυσή Αυγή είναι ακριβώς το κατασκεύασμα της αγριότητας του καπιταλιστικού συστήματος.

Όσο για τον εκλεκτό των λαϊφ σταϊλ περιοδικών και των τσοντοκάναλων – όπως τα λένε οι ίδιοι – Κασιδιάρη, μίλησε κι αυτός στα Χανιά και ασχολήθηκε με το ΚΚΕ.  Λέγοντας ότι είναι «κομματίδιο», «θλιβερή παρεούλα του 3%» και πως «δεν είμαστε αντικομμουνιστές γιατί δεν υπάρχουν κομμουνιστές παρά μια θλιβερή παρεούλα του 3%» και μίλησε ακόμα για τα «εκατομμύρια της αριστεράς». Σίγουρα θα πάρει άλλη μία θέση στις σελίδες των περιοδικών που τον προβάλλουν ανάμεσα σε κανένα γυμνόστηθο μοντέλο και τις σελίδες με τις ροζ αγγελίες.

Πάντως, ο περιοδεύων θίασος που κατέβηκε στην Κρήτη για να ανεβάσει την παράσταση «Οδηγός μας είναι η 21η Απριλίου», ξέρει πολύ καλά ότι όπως τότε έτσι και τώρα ο λαός θα τους τσακίσει.

Οι επιθέσεις της «Χρυσής Αυγής» στο ΚΚΕ ήταν στην ημερήσια διάταξη της προεκλογικής της εκστρατείας και είναι και τώρα, που όπως λένε το ΚΚΕ είναι κάτω από το 3%. Και το κάνουν, γιατί οι υμνητές του Χίτλερ χτυπώντας το ΚΚΕ θέλουν να ακρωτηριάσουν την οργάνωση, την αντεπίθεση του εργατικού - λαϊκού κινήματος για να ανατρέψει την καπιταλιστική βαρβαρότητα και να πάρει την εξουσία στα χέρια του ο ίδιος ο λαός. Δεν θα τους περάσει. Το βιώνουν ήδη εκεί που ο ίδιος ο λαός, το ταξικό εργατικό κίνημα τους βάζει στο περιθώριο. Σε χώρους δουλειάς, σε σχολεία, σε γειτονιές. Και θα το νιώσουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Υ.Γ. 1: Ο Κασιδιάρης ανέφερε ότι το μόνο προνόμιο που απολαμβάνουν οι χρυσαυγίτες βουλευτές είναι ότι πλέον οπλοφορούν με άδεια. Κουίζ: Ποιοι συνηθίζουν να οπλοφορούν παράνομα; Όσοι κινούνται στην παραλιακή και κυρίως τη νύχτα, γνωρίζουν καλύτερα.

Υ.Γ. 2: Λέει η Χρυσή Αυγή ότι με τα λεφτά των βουλευτικών αποζημιώσεων κάνει αγαθοεργίες, μοιράζει φαΐ και λεφτά στους φτωχούς, χωρίς να περιμένει κανένα αντάλλαγμα. Αλήθεια, γιατί δεν έχει πει κουβέντα πέρα από μία γενική ολιγόλογη ανακοίνωση για όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση του Βόλου…;

902gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις