Φιέστες εμπαιγμού και υποκρισίας

Η συγκυβέρνηση της «ανακατάληψης των πόλεων», του πογκρόμ κατά των μεταναστών που διαστροφικά ονομάζει «Ξένιο Δία», η ίδια που χάριν της καπιταλιστικής κερδοφορίας νομοθετεί το ένα μετά το άλλο τα εργαλεία με τα οποία οι κεφαλαιοκράτες τσακίζουν κυριολεκτικά Ελληνες και μετανάστες εργάτες, αποφάσισε διά του υπουργείου Εργασίας να υλοποιήσει έργο με τίτλο: «Ο κόσμος της εργασίας κατά των διακρίσεων»! Στόχος του λέει είναι «η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων σχετικά με την καταπολέμηση των διακρίσεων και την προώθηση της αρχής της ίσης μεταχείρισης ανεξαρτήτως, φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού, στο πεδίο της εργασίας και της απασχόλησης».

Στο πλαίσιο μάλιστα του έργου θα διενεργηθεί διαγωνισμός με στόχο τη συμβολική βράβευση «του καλύτερου εργοδότη» ως προς την υιοθέτηση πολιτικών προώθησης της αρχής της ίσης μεταχείρισης και σεβασμού της διαφορετικότητας. Εννοείται ότι το έργο «υποστηρίζεται και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα PROGRESS της Ευρωπαϊκής Ενωσης, για την Απασχόληση και την Κοινωνική Αλληλεγγύη»!!!

Της υποκρισίας το ανάγνωσμα, δηλαδή απ' τους θεομπαίχτες της συγκυβέρνησης. Που ενώ δεν έχουν αφήσει όρθιο κανένα απ' τα δικαιώματα της εργατικής τάξης, που ενώ υποδαυλίζουν το ρατσισμό και την ξενοφοβία, στήνουν φιέστες με χορηγό την ευρωένωση των μονοπωλίων για τη βράβευση όσων τσακίζουν μεν τους εργάτες αλλά ...αδιακρίτως!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις